Itt hallhatod Janicsák Vecát élőben!

A Columbus Hajón február 24-én este az X-Faktorból megismert Veca ad koncertet. Igazi tavaszköszöntő bulira készülhetsz!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Janicsák Vecát az X-faktorban ismerhette és szerette meg az ország. Bár a végső döntőben nem énekelhetett - a Vastag Csabával való párbaj után kiesett -, az X-Faktor legjobb női hangjaként inthetett búcsút a műsornak.

A bájos énekesnő számára természetesen a tehetségkutató után sem állt meg az élet: közönségtalálkozón vesz részt és felkérés felkérést követ. Február 24-én például a Columbus Hajón hallhatod.

Janicsák Veca koncert

A Z'zi Labor-os Janicsák István lánya igazi tavaszköszöntő bulival várja a közönséget csütörtök este, a Columbus Hajón. A fedélzeten érkezéskor meglepetés koktéllal kedveskednek, és már 19:30-tól kellemes lounge zenével várják a vendégeket. 20:30-tól pedig Janicsák Veca fellépése következik! Minden bizonnyal hallhatsz majd olyan, az X-faktorban előadott dalokat, mint az Empire state of mind vagy a Kell ott fenn egy ország, és nyilván számos gyönyörű, eddig nem ismert dallammal is bővül a repertoár. A koncert után pedig kifulladásig táncolhatsz DJ.Baka zenéire, a vacsorázási lehetőség pedig egész este adott. A belépő 2500 forintba kerül.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Columbus Hajó

A Columbus Hajót Budapest szívében, a Pesti alsó-rakparton találod. A hajóról csodálatos kilátás nyílik a Budai Várra és a Lánchídra, szerdán, csütörtökön és szombaton pedig kellemes jazz koncertekkel várják a vendégeket.

Ezt is szeretjük