Megrázó videót posztolt bántalmazott fiáról egy anya: lavinát indított el vele
Kimberly Jones már elrejtette a felvételt, de a hatást nem vonhatja vissza.

bullying
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szívsajdító videót töltött fel egy anyuka a Facebookra általános iskolás fiáról, akit rendszeresen bántalmaznak a társai. Kimberly Jones-t gyermeke kérte meg rá, hogy filmezze le a mondanivalóját, és ossza meg az interneten, hátha választ kap a kérdéseire. Keaton sírva mesél arról, hogyan zaklatja őt a többi gyerek pusztán azért, mert arcán látható nyomokat, hegeket hagyott egy műtét.

A kisfiú könnyek között számol be róla, hogy társai csúnyának nevezték, bántották az orra miatt, és egyetlen barátja sincsen. Felteszi a kérdést: miért? Mi értelme van őt bántani? Keaton édesanyja a posztban arról is beszámolt, hogy mostanában többször is neki kellett elhozni a fiát az iskolából, mert már nem mer egyedül hazamenni. A többiek ugyanis már nemcsak szóban bántják: ebédnél tejet öntenek rá, és étellel dobálják.

keaton

A videót a Facebookon közel félmillióan megosztották, rengeteg hozzászólás érkezett, és a sajtó is foglalkozott vele. Eljutott a hírességekhez is, akik közül sokan a közösségi oldalakon emeltek szót a témában, és biztosították Keatont a támogatásukról. Többek közt Mark Ruffalo, Chris Evans, Demi Lovato és Snoop Dogg üzent a kisfiúnak, és azoknak is, akik talán fel sem fogják, milyen károkat okoznak egy-egy gonosz mondattal vagy cselekedettel.

A cikk az ajánló után folytatódik

Ma délben az anyuka eltüntette az eredeti posztot a Facebook-oldaláról, így az már nem elérhető, de a jelenség sajnos továbbra is létezik, és fontos róla beszélni, tenni ellene. Keaton Jones neve jelenleg az egyik legfelkapottabb hashtag a Twitteren, és sokakat arra ösztönöz, hogy beszélni merjenek az őket ért zaklatásról, mások pedig a szekálást elszenvedőkhöz intéznek bátorító szavakat a kulcsszóval ellátva.

Ezt is szeretjük