Intim, érzékeny dallamok a VIII. kerület szívében

Február 22-én a Budapest Jazz Clubban a fiatal jazzénekesnő, Harcsa Veronika és Gyémánt Bálint virtuóz gitárjátékos közös előadását hallhatod.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Harcsa Veronika egyéni hangját felfedezve olyan jazz- és könnyűzenei formációkba hívták vendégeskedni, mint a Freestyle Chamber Orchestra, a Pannon Allstars Ska Orchestra, a Budapest Jazz Orchestra, vagy a Colorstar.

Február 22-én este a Budapest Jazz Clubban ad koncertet Gyémánt Bálinttal kiegészülve. Amire biztosan számíthatsz: érzékeny, intim zene, virtuóz játék.

Harcsa Veronika - Gyémánt Bálint Duó

Saját kvartettjét 2005-ben alapította, a sztenderdek magával ragadó előadása után mára saját szerzemények is a repertoárra kerültek, nem is akármilyen fogadtatással. Felvételeik nem csak a hazai közönséget nyűgözik le, Japánban mindkét lemeze vezető helyen szerepelt a legnagyobb lemezbolt-hálózat vokális jazz eladási listáin.

Ez alkalommal azonban nem a Harcsa Veronika Quartet ad koncertet, az énekesnő Gyémánt Bálint gitárművésszel közösen lép a színpadra, hogy elvarázsolja a jazzkedvelő közönséget.

Gyémánt Bálint

Gyémánt Bálint 2008-ban szerezte meg diplomáját, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Tanszékén. Azóta a magyar jazz élet szerves része. Többek között olyan hazai kiválóságok hívják vendégükként, mint Harcsa Veronika, vagy a Transform Quintet. Mind hazai mind nemzetközi koncertek, fesztiválok, klubok aktív, rendszeres fellépője.

Helyszín: Budapest Jazz Club 1088 Budapest, Múzeum utca 7.
Időpont: 2011. február 22. 20:30.
Jegyárak: 1400 forint, diákkal: 1000 forint
Ezt is szeretjük