Íme, a bizonyíték, hogy az AIDS vírusa nem véletlenül terjedt el
Egyesek elképzelhetőnek tartják, hogy a hírhedt vírus nem magától terjedt el. Bizonyítékuk is van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Egyesült Nemzetek Szervezete statisztikái szerint az AIDS legalább hárommillió ember halálát és 40 millió ember megfertőződését okozta.

A betegség a hatvanas években ütötte fel a fejét, némelyik országban a felnőtt lakosságnak vélhetően a 40%-a százaléka beteg.

Megrázó adatok

Mióta a pestis Kína lakosságának kétharmadát, Európáénak pedig harmadát vagy felét pusztította el, egyetlen ehhez fogható járvány sem söpört végig a világon.

Az AIDS kialakulásával, terjedésével és gyógyíthatóságával kapcsolatosan számos összeesküvés-elmélet született. Egy nemrég végzett felmérés szerint az afroamerikaiak 12%-a szerint vírusát a CIA hozta létre, 50%-uk pedig úgy gondolja, hogy szándékosan, a kisebbségeket célozva emberek terjesztették el.

A majomhús fertőző

Vitathatatlan, hogy a HIV-vírus Afrikából származik, és a majompopuláció körében megfigyelhető - ám az emberekre nézve ártalmatlan - SIV-vírus variánsa. A kérdés az, hogyan jutott át a vírus az egyik fajról a másikra. A bozóthús-, más néven vadhúselmélet szerint az ember az elejtett és megevett néhány fertőzött majmot - ami elsőre talán hihetően hangzik, ám felveti azt a kérdést, hogy az AIDS miért éppen a hatvanas években jelent meg, és nem évszázadokkal korábban.

Egy másik elmélet azt tartja, hogy a HIV-1 az orális poliovírus vakcina - OPV - révén terjedt el. Az ENSZ az ötvenes években nagyszabású gyermekparalízis elleni oltási programot indított Afrikában. A vállalkozás egyike volt azoknak a nagy közegészségügyi programoknak, amelyek azt voltak hivatottak bizonyítani, hogy az új ENSZ megkezdte működését, és kizárólag jót cselekszik. Ha tényleg úgy történt, ahogy feltételezik, akkor a milliónyi gyermekélet megmentésére irányuló dicséretes, ám a szükségesnél rosszabbul finanszírozott és szervezett törekvés globális katasztrófához vezetett.

Perdöntő bizonyíték?

Az oltási program központja Stanleyville-ben, az akkori Belga Kongóban volt, ahol egymillió afrikai kapta meg az oltást. Nagyjából tíz évvel később a ma AIDS-nek nevezett betegség pontosan itt ütötte fel a fejét. Vitákra ad okot, hogy vajon mi történt az oltás helyszínein. Az Egyesült Államokban tevékenykedő orvosoknak kellett elkészíteniük a vakcinát, amihez makákómajmok adták a szövettenyészetet. Nemcsak Afrikában, de máshol is jellemző volt, hogy a kezdeti szállítmányt alapul véve növelték az oltóanyag mennyiségét. Ehhez feltételezhetően a helyben található kabócamajmok vagy csimpánzok veséjét használták. Mindkét faj hordozza a SIV-1 vírust, így a vakcina is fertőzött lett, ennek következtében alakult ki az emberekben a HIV.

Érdekes, hogy a laboratóriumtól néhány kilométerre egy csimpánzkutató intézet működött. Francia Egyenlítői Afrikában például babuinsejtekkel töltötték fel azt az oltóanyagot, amelyet a párizsi Pasteur Intézettől kaptak. Mindez látszólag semmiféle mellékhatással nem járt, a babuinok nem hordozzák a SIV-1 vírust. A helyi laboratóriumi dolgozók közül azonban néhányan megerősítették, hogy minden a legjobb szándékkal történt, ám nagyrészt felügyelet nélkül. Az orvosok mindezt tagadják, akárcsak annak lehetőségét, hogy a vírus a szájon át beadandó vakcina révén terjedt el - márpedig a vakcinát nem fecskendővel adták be. Másrészről az is tény, hogy a védőanyagot nagyrészt kisgyermekek kapták, a vírus viszont sok minden más mellett anyatejjel is terjed.

Tiszta tér, tiszta lélegzet

Az Ambiance Provenacle fertőtlenítő és frissítő hatású keverék 100% tiszta és természetes, bevizsgált kemotípusú illóolajokból készült. Összetevőinek, a kakukkfűnek, a levendulának és a rozmaringnak köszönhetően semlegesíti a teret, valamint baktérium- és vírusölő hatással bír, ami a téli időszakban kifejezetten hasznos, de az év más szakaszaiban is hatékony segítség lehet. Ajánlott mindenkinek, aki felfrissülésre vagy épp a levegő megtisztítására vágyik.

Tudj meg róla többet!

Promóció

Veszélyes védőoltások?

A tudósok, az AIDS-kutatók többsége, valamint a tudományos szervezetek határozottan cáfolják a fentieket. Hogy miért, abban számos tudományon kívüli megfontolás is szerepet játszik, nem beszélve arról a mélyen gyökerező, ám teljesen indokolatlan feltételezésről, hogy a védőoltások veszélyesek - hiszen ebben az esetben rengetegen elutasítanák a vakcinákat, ami pedig számos járvány visszatérését idézné elő.

Mit gondolsz, a véletlen műve az AIDS terjedése, avagy valóban szándékos volt?

Cikkünk Stephen Weir Encyclopedia Idiotica című könyve alapján készült.

A történelem bővelkedik jó és rossz szándékból elkövetett hibákban és baklövésekben. Az Encyclopaedia Idiotica olyan komoly következményekkel járó ballépéseket foglal egy kötetbe, mint Ádám és a tiltott gyümölcs, Hannibál és a lavina, az őserdők kipusztítása a Himalájában vagy az Y2K-pánik. Stephen Weir izgalmas és hiteles krónikája megismerteti az olvasót a döntések mögött álló emberekkel és a szörnyű elhatározásokhoz vezető motivációkkal. Az Encyclopaedia Idiotica a történelem legrosszabb döntéseinek érdekfeszítő és gondolatébresztő gyűjteménye.

Kiadja az Alexandra Kiadó.
A könyv ára 3399 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.
Ezt is szeretjük