Íme, a 2011-es Cannes-i fesztivál győztes filmje
Nézz bele most a Drive-ba!
Nicolas Winding Refn a legjobb rendezésért járó díjat vehette át a Gázt! című moziért.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A film főszereplőjét, Ryan Gosling-t már láthattad idén a Blue Valentine című filmben, Michelle Williams oldalán, valamint az Őrült, dilis szerelemben is.
A Drive - Gázt! című új filmjét 2011 szeptember 15-étől nézheted meg a hazai mozikban. A filmért Nicolas Winding Refn rendező Cannes-ban átvehette a legjobb rendezésért járó díjat.

Ryan Gosling a Drive című filmben

Drive - Gázt!

Driver – Ryan Gosling - nappal autós kaszkadőrként égeti a gumit Hollywood-ban, de ez csak a második műszak, főállásban éjszakai rablásoknál segédkezik, mint a menekülési útvonalat biztosító sofőr.

Nem hétköznapi szakmájában ő a legkeresettebb, köszönhetően speciális tudásának: hajszálpontosan ismeri a város labirintusszerű utcáit, fejében van egész Los Angeles térképe.

Szereplők

  • Ryan Gosling – Driver
  • Bryan Cranston – Shannon
  • Albert Brooks – Bernie Rose
  • Ron Perlman – Nino
  • Carey Mulligan – Irene
  • Christina Hendricks – Blanche
  • Oscar Isaac – Standard Gabriel
  • Cesar Garcia – Jose

Driver egyébként magányos farkasként éli életét, szakmai ártalom. Egy véletlen találkozás az új szomszéddal, a gyönyörű Irene-nal – Carey Mulligan – hirtelen mindent megváltoztat. Lassan közel kerül a lányhoz és kisfiához. Először csak a lerobbant autójukat segít megjavíttatni, idővel boldogan fuvarozza őket mindenhova, és annyira összenőnek, hogy amíg a lány pincérnőként munkában van, addig Driver vigyáz a kisfiúra, Beniciora. Váratlanul egy igazi boldog családdá kezdenek alakulni, amikor kiengedik a börtönből Irene férjét, Standard-et – Oscar Isaac – aki azonnal veszélyes alvilági játszmákban keveri a fiatal és sebezhető anyát.

Nézd meg az előzetest!

Driver döntési helyzetbe kerül, kockára tegye életét egy lányért, akit szeret, és akiért halálosan komoly gengszterekkel kell szembeszállnia? Kezdetét veszi egy kemény és húsbavágó hajsza.

Ezt is szeretjük