Ki a te ikerlelked? Kínai horoszkópod elárulja

Ha nem ismered a kínai jegyed, kalkulátorunk segít neked. Csupán a születési dátumodat kell beírnod, és azonnal kiderül.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Valahol mindenkinek él egy ikerlelke, akivel beszélgetve egyértelműen érzi, vele találkozott. Az ikerlélek ugyanúgy látja a világot, és szó nélkül, akár egy pillantásból érti másik fele gondolatát, hiszen azonosan működnek.

Az ikerlélek, bár válhat azzá, nem feltétlenül a legjobb barát vagy a pár. Hogy neked ki lehet az ikerlelked, kínai jegyed segít kideríteni. Ha nem ismered a jegyed, akkor alábbi kalkulátorunkat használd.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

Ikerlelked a kínai horoszkóp szerint vagy egy másik Patkány jegyű, vagy egy Majom, vagy egy Sárkány jegyű lehet. Ők ugyanis gondolkodásukban abszolút egy hullámhosszon lehetnek veled. Ugyanazokon nevettek, és ők is szenvedélyesek, érzelmesek, mint te, és értékelik az egyszeri és megismételhetetlen pillanatokat.

Bivaly

Bivaly a kínai jegyed? A te ikerlelked egy másik Bivaly, vagy Kakas, vagy Kígyó jegyű illető lehet. Ha találkoztok, a dolog nyilvánvaló lehet, hiszen az őszinte, tiszta beszéd mindkettőtök számára fontos lehet, az igazság mellett való kiállás pedig a szívügyetek. Ha egymásra találtok, nem okoztok egymásnak csalódást soha.

Tigris

Ikerlelked egy másik Tigris jegyű, egy Ló jegyű vagy egy Kutya jegyű ember lehet. Szívetek az, ami egyszerre dobog, így jöhettek rá, ikerlelkek vagytok. Szociális érzéketek ugyanis igen erős lehet, segítőkészségetek, és képességetek annak meglátására, hogy valaki segítségre szorul, nyilvánvaló kapocs lehet köztetek.

Nyúl

Nyúlként kínai jegyed szerint egy másik Nyúl, egy Disznó vagy egy Kecske jegyű lehet az ikerlelked. E három jegy szülöttei ugyanis, akárcsak te, imádnak élni. Pozitívak, nyitottak, kalandvágyók, jóindulatúak, kommunikatívak, szeretetteljesek, akárcsak te. Ez hamar kiderülhet, és remek közös alapot teremthet.

Sárkány

Sárkány a kínai jegyed? Ikerlelked egy másik Sárkány jegyű ember, vagy egy Majom, vagy egy Patkány horoszkópú valaki lehet. Kétségkívül fel fogod őt ismerni, ugyanis egymás tekintetéből képesek lehettek majd olvasni. Gondolkodásotok hasonló, véleményetek egybehangzó lehet, és a humor terén is hasonlíthattok.

Kígyó

Kígyó a jegyed? Akkor az ikerlelked egy másik Kígyó jegyű, egy Kakas jegyű vagy egy Kígyó jegyű ember lehet. Bármelyikük is lesz ő, nem lesz kérdés, hogy vele állsz szemben. A helyzetek objektív szemlélete, a jó ügy mellett való kiállás, az igazság feltétlen pártolása és az őszinteség mindkettőtöknek szívügye lehet.

Ha  a Ló jegyében születtél, akkor a te ikerlelked egy másik Ló, egy Tigris vagy egy Kutya jegyű valaki lehet. Bármi is az ő jegye ezek közül, könnyen lehet, hogy egy jó ügy érdekében való tevékenykedés közepette találkoztok, mivel mindkettőtöket ez vezérelhet: a tenni akarás a segítségre szorulók érdekében.

Kecske

Kecske jegyűként egy másik Kecske jegyű, egy Disznó jegyű vagy egy Nyúl jegyű lehet az ikerlelked. Az élet iránti rajongásotok, pozitív életszemléletetek, élni akarásotok lehet köztetek a láthatatlan híd. Ti már egy pillantásból tudhatjátok, mit miért mond vagy akar megtenni a másik, hiszen egy lehet a szemléletetek.

Majom

Majomként lelki társad egy másik Majom jegyű valaki, vagy egy Patkány, vagy egy Sárkány lehet. Bármelyikük személyében is ismered meg az ikerlelked, nem lesz benned kétség, hogy vele állsz szemben. Minden helyzetben ugyanazt láthatjátok mókásnak, és ugyanabban láthatjátok meg az érzelmi mélységeket.

Kakas

Kakas a kínai jegyed? Ikerlelked egy Kakas, egy Kígyó vagy egy Bivaly jegyű illető lehet. Könnyen lehet, hogy egy vitás ügy tisztázása közepette ismertek egymásra, ugyanis mindkettőtöknek domináns tulajdonsága az őszinteség, az egyenesség, valamint az, hogy készen álltok harcolni az igazságért. Közös jelszavatok az egyenesség lehet.

Kutya

Kutyaként az ikerlelked egy másik Kutya horoszkópú illető, egy Ló jegyű vagy egy Tigris jegyű ember lehet. Egy pillanat alatt felismerhetitek egymás tekintetében az azonosságot, mivel jóság és kedvesség sugározhat belőletek. Empatikusságotok, szeretetteljességetek, segítő szándékotok összeköthet titeket.

Disznó

Disznó a jegyed? Akkor egy másik Disznó jegyű, egy Kecske vagy egy Nyúl kínai jegyű valaki lehet a te ikerlelked. Amennyiben találkoztok, bármelyik jegyből is kerül ki, azonnal egy hullámhosszra kerülhettek. Az élet szeretete lehet köztetek a kapocs. Ugyanazon az elven lehettek: minden jót megélni és megragadni.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük