Így még soha nem láttad a Twilight szívtipróját: fény derült egy régi szerelemre

A Twilight-saga Jasper Cullenje mindig jólfésült és elegáns, az életben viszont Jackson Rathbone nem mindig jófiú.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jackson Rathbone-t a legtöbben a Twilight-saga Jasper Cullenjeként ismerjük, de ha igazi rajongója vagy a mindig kifogástalan megjelenésű vámpírnak, akkor biztosan azt is tudod, hogy Jackson a filmezés mellett zenével is foglalkozik: a 100 Monkeys nevű zenekarban énekel és gitározik.

A sármos színész nemrégiben elárulta, hogy a zenélés nem új keletű hóbort nála, hanem egy igazi kamaszkori szerelem. Amikor Los Angelesbe került, 13 éves DJ-ként kezdte pályafutását, születésnapokon és iskolai bálokon játszott, egy-egy fellépésért 20 dollárt kapott, és akkoriban még a szülei fuvarozták. Bár a Twilight-sorozat hamarosan véget ér, nem kell tartanod attól, hogy kedvencedről nem hallasz többé: nemrégiben azt nyilatkozta, mindig talál magának új kihívást, amibe szívesen mélyeszti bele a fogát. Nem vagyunk meglepve. Elvégre ő egy igazi vámpír. De el tudod képzelni kócosan is? Nézd meg a képeket!

Robert is meglepte a rajongókat

A Twilight főszereplője, Robert Pattinson is meglepte nemrég a rajongóit, amikor egy nála több mint 60 évvel idősebb színésznővel kapták lencsevégre. Nézd meg a képeket!

Közös fotó! Robert Pattinson tényleg egy 90 éves nőnek csapja a szelet

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük