Így kaphatod meg a férfit!

A horoszkópja segít

Hódításra adtad a fejed, de nem tudod, mivel vehetnéd le a lábáról a pasit? A horoszkóp segít, hogy könnyedén elcsavarhasd a fejét.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A férfiak jelleméről árulkodik a csillagjegyük. Míg egyes jegy szülöttei a dicséretet és a kalandozást szeretik, addig mások a hódítást és a női figyelmességet.

Tudni szeretnéd, hogyan hódíthatod meg kiszemeltedet? Olvasd el a horoszkópját, és minden kérdésedre választ kapsz!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Hogy megszerezd a Kos szívét, nincs más dolgod, mint roppant aktívnak és kalandvágyónak mutatkozni. Hívd el kirándulni! Imponál majd neki, ha látja, hogy szereted a sportokat, így nyugodtan elmehettek focimeccsre - ha előrehaladottabb a kapcsolat, nézhettek focit valamelyikőtök lakásán is a kanapén heverészve egy üveg sör társaságában. Viszont sose felejtsd el a születésnapját, sőt, ha úgy köszöntöd fel, hogy azt sokan látják, el lesz bűvölve. A Kost akkor is ünnepeld, ha fizetésemelést kapott, vagy egyszerűen csak jól parkolt a kocsival.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bikának úgy hódíthatod meg, ha megajándékozod valamivel, vagy - mivel a szerelemhez gyakran a gyomrán keresztül vezet az út - elhívod ebédelni, vacsorázni. Fontos, hogy érdeklődő légy, de ne csüngj rajta! A túlzó odafigyelésre elutasítással reagálhat. Természetes és őszinte légy, ugyanis egy apró kis füllentésed is elbizonytalanítja. Ha hűtlen vagy, búcsút is mondhatsz neki. A Bika nagyon türelmes, de azt nem szereti, ha kényszerítik. Viszont rajong a masszázsért és a kedveskedésért!

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek férfi nagyon szereti, ha figyelmes vagy. De nem arra vágyik, hogy udvarolj vagy hízelegj neki, hanem azt, hogy odafigyelj az érzéseire. Való igaz, nem veti meg a dicsérő szavakat, szereti, ha elismered az intelligenciáját. Jó, ha érdekelnek a kedvtelései, még jobb, ha részt is veszel bennük - de csak mértékkel, nem kell magadra erőltetned semmit. Az Ikrek férfinak hazugságjelző hatodik érzéke van, a csalást azonnal megneszeli, és nagyon kiábrándult lesz tőle. Fennáll a veszélye, hogy elveszted, ha csak megjátszod a lelkesedést.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák hiperérzékeny, és könnyen megbántódik. Legyél nagyon kedves vele, és érdeklődj folyamatosan érzelmi hogyléte felől. Aggodalmaskodó típus, elvárja, hogy társa légy a problémáiban. Éreztesd, hogy számíthat rád, és nem hagyod cserben. Ha okot adsz a féltékenységre, magára ölti a páncélját, és meghátrál. Szereti viszont, ha párja kedveli a művészetet. Hasznos továbbá, ha megtanulsz kertészkedni, vagy űzöl valamilyen szabadtéri sportot - az tetszik majd neki.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán hímek általában mutatósak és figyelemfelkeltőek. Ha értésére adod, hogy ő a te hős lovagod, vágyaid netovábbja, biztos, hogy kedvére teszel. Éreztesd, hogy mindig őszinte leszel, és bármi történjék is, mellette állsz majd. Ha számíthat rád a bajban, biztatod őt és kedves vagy vele, akkor az Oroszlán meg fogja érteni, hogy rád van szüksége, és jutalmazza is az erőfeszítéseid. Ha mégsem, akkor is barátként tekint rád, ne felejtsd el azonban: az Oroszlán nagyon őszinte, és ezt tőled is elvárja. Ha féltékennyé teszed, méltatlannak tart majd arra, hogy vele légy, és ebben az esetben lemondhatsz a királyi társaságról.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz férfiúnak az a legfontosabb, hogy érzékeny és természetes legyél. Mániákusan kötelességtudó, úgyhogy nem árt, ha türelmes vagy. Türelem nélkül meg se próbálj Szűzzel kezdeni, mert kérdéses, hogy el tudod-e viselni. Nem szereti a durva vicceket és a közönséges beszédet, sőt, ügyelj az öltözködésedre is - egy mélyen dekoltált ruha felizgathatja, de sajnos nem úgy, ahogy szeretnéd. Kerüld mellette a feltűnést! A pazarlás is zavarja: praktikus férfi, aki a nagyobb vitákat sem szívleli.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg férfiak ideális partnerei a vidám, extrovertált lányok. Legyél kommunikatív, de ne locsifecsi. A Mérleg megbolondul örömében a meglepetésektől, vidd el ebédelni vagy vacsorázni valami eldugott, romantikus kis helyre. Bolondul a virágillatú parfümökért - de azért nagyanyáink rózsavizétől óvakodj -, és szereti, ha szépen sminkeled magad. A Mérleg mellett nem szórhatod a pénzt két kézzel, mert furcsán néz majd rád, a hosszú távú párválasztásában nagyon fontos szempont nála, hogy a lány ne legyen pazarló.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió férfi sokat tud. Nagyon szenvedélyes, de felismeri szerelmi fondorlataidat, ezért kezdettől nyíltan kell játszanod vele. Szeret flörtölni, ezért nem érdemes Skorpióval kezdeni, ha féltékeny típus vagy. Azt viszont nem tűri, hogy te másokkal kokettálj. Szeret játszadozni veled, és úgy tenni, mintha nem érdeklődne intenzíven, ezért jót tesz, ha meg tudod lepni valamivel nap mint nap. Az ágyban szintén kreatívnak kell lenned, mivel a nagy szenvedélyekhez és változatos szerelmi játékokhoz van szokva.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas a csillagjegyek kalandora, úgyhogy jobban teszed, ha felhúzod a bakancsod, bepakolsz a hátizsákba, és irány a szafari - de minimum egy kis túra a hegyekben. Kedvelned kell a kalandokat, a kihívásokat, a versenyhelyzeteket. Ha nyugodt, otthonülő lány vagy, nem kell feltétlen feladnod a harcot a Nyilas szívéért, elég, ha kompromisszumkészséget mutatsz: elengeded raftingolni, ő pedig elvisz vacsorázni, vagy mélyen hallgat, ha órákig nézegeted a cipőket. Vezéregyéniség, szeret irányítani, de nem értékeli a passzivitást és a félénkséget. Igényt tart a véleményed, és figyelemmel meg is hallgatja.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak férfi néha talán túl komolynak tűnik, fontos, hogy hagyj időt neki, ne siettess semmit. Nem kedveli a meggondolatlanságokat, a váratlan eseményeket, és azt sem, ha nagykanállal eszed az életet. Mindig légy pontos a randikon, és vigyázz, milyen vicceket eresztesz meg, mert előfordulhat, hogy megsértődik. Biztos tetszést arat viszont, ha van valamilyen kedvtelésed vagy hobbid, amelyet akár ketten is űzhettek. Nagyon felelősségteljes a munkájában, és elvárja, hogy te is az légy.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha őszinte, természetes, mégis titokzatos lány vagy, a Vízöntő neked való. Amennyiben szereted az állatokat, az jelen esetben csak javadra válik, mert a Vízöntő rajong értük. Úgyhogy készülj fel valami szőrös kis jövevény jelenlétére a lakásban, akiről nyilván ő fog gondoskodni. Szüksége van rá, hogy elmehessen egyedül vagy a barátaival kikapcsolódni, ami nem azt jelenti, hogy téged már nem szeret, de a függetlenségét meg kell tartania. Néha el kell vonulnia a külvilágtól. Ha foglalkozol a gondjaival, illetve beavatod a bizalmadba, azt értékelni fogja.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak számára elengedhetetlen, hogy olyan nő legyél, aki önmagát és másokat is szeret, aki békében van a világgal, valamint tiszteli a természetet. A romantika a Halak gyenge pontja. A gyakori érintkezés is fontos számára, egy nap akár három-négyszer is felhívhat. Sminkeld magad, fésülködj és öltözködj egzotikusan, ha vonzani szeretnéd a Halak férfit. Hasznos lehet, ha a lakásodba is varázsolsz egy kis egzotikus hangulatot, a megfelelő környezet meghozza a kedvét a fickándozáshoz.

Ezt is szeretjük