Nem vihettek laptopot a diákok az egyetemi előadásra: ilyen őrült ötlete támadt egyiküknek
Nem mindennapi élményben volt része egy németországi egyetem tanulóinak.

GettyImages-170036803
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem mindennapi élményben volt része egy németországi egyetem tanulóinak.

Az egyik előadásra tilos volt a diákoknak laptopot bevinni, ezért az egyikük egy olyan pofátlan és röhejes jegyzetelési módszert talált ki, amitől még az előadónak is elakadt a szava.

Így jegyzetelt a diák az előadáson

A Darmstadti Műszaki Egyetem egyik előadójában készült videóért odáig van az internet. A felvételen egy tipikus egyetemi előadó látható, ahol a diákok a katedrán magyarázó előadót figyelik, és bőszen jegyzetelnek a füzeteikbe. Laptopok nem láthatók a teremben, ugyanis ezek használata tilos az órán.

A szabályzat azonban valószínűleg semmit nem mond az írógépek használatáról. Éppen ezért gondolhatta úgy az egyik tanuló, hogy laptop helyett egy öreg és zajos mechanikus írógépet fog bevinni az előadóba. Így reagáltak a teremben ülők, amikor a srác elkezdett jegyzetelni:

A videó alatti kommentek alapján a jelenet megosztja az embereket. Néhányan a tetszésüket fejezik ki a leleményes trollkodás láttán, de az egyik hozzászóló úgy véli, hogy egy ilyen hangos eszköz nagyon zavarhatja a teremben ülők koncentrációját.

Egy másik, terjedelmes komment azt fejtegeti, hogy a tanár részéről meglehetősen rugalmatlan dolog volt megtiltani a laptopok használatát, hiszen sok tanuló átláthatóbban és gyorsabban tud jegyzetelni a számítógépén.

Meglepő, hogy fogadták kutyái a sérült gazdit: nem erre a reakcióra számított

Zseniális videó hódít az interneten, két kutyussal és a sántító gazdájukkal a főszerepben.

Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük