Idén még nem volt ilyen meleg: 23°C is lehet holnap - Előrejelzés
Átmenetileg melegszik a levegő, de csapadékra is számítani kell. Időjárás-előrejelzés!

nagykep?cikkid=171171&kep=tavaszi-eso-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szerdán északkeleten szakadozik, csökken a felhőzet, az ország legnagyobb részén - a többnyire fátyolfelhők mellett - több órára kisüt a nap, csapadék nem valószínű. Éjszaka az északi határ mentén lehet több a felhő, ott egy-egy zápor sem kizárt. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet kora délután 17°C és 23°C között valószínű, de északkeleten a tartósabban felhős körzetekben néhol 15°C alatt marad. Késő estére 6°C és 12°C közé hűl le a levegő.

Csütörtökön gomoly- és fátyolfelhők mellett több órás napsütésre számíthatunk, erőteljesebb gomolyfelhő-képződés északon, északkeleten valószínű. A Dunántúlon helyenként, másutt szórványosan várható zápor, zivatar. Az élénk déli, délnyugati szelet elsősorban a Nyugat-Dunántúlon erős lökések kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4°C és 10°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18°C és 24°C között alakul.

Pénteken a többórás napsütés és sok fátyolfelhő mellett főként északon, északkeleten lehet erőteljesebb a gomolyfelhő-képződés, és arrafelé helyenként záporeső is előfordulhat. Másutt csapadék nem valószínű. Az északira, északkeletire forduló szél főként az északkeleti országrészben délutántól megerősödhet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4°C és 10°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17°C és 24°C között várható, északnyugaton lesz a hűvösebb.

Szombaton gomolyfelhős, napos időre számíthatunk, néhol zápor előfordulhat. Az északkeleti, északi szelet keleten erős lökések kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4°C és 9°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 14°C és 19°C között várható. Vasárnap gyakran lesz erősen felhős az ég, szórványosan várható eső, zápor. Az északi, északkeleti szelet erős, néhol viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2°C és 8°C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 9°C és 15°C között valószínű.

Ezt is szeretjük