Hol játszódnak az álmaid?

Ezt árulják el rólad

Kietlen sivatagban vagy épp gazdag ligetben találod magad? Álmaid színterei fontos tudást rejtenek. Nézd meg, miről mesélnek!

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Talán nem gondolnád, de az álmaid helyszíne ugyanolyan fontos, mint az, hogy mit teszel benne. A belső tájkép azt a lelki beállítottságot szimbolizálja, mellyel a hétköznapi dolgaidhoz is állsz. Gyakran felmerülő problémákat igyekszik tudomásodra hozni, máskor rávilágít a megoldásra.

A házak belső világodat jelképezik, és az épületek gyakran azt a szerkezetet jelenítik meg, melyet mindennapi életednek próbálsz adni. Egyes kutatók úgy tartják, a férfiak hajlamosabbak ismerős, de szabadtéri helyszínről álmodni, míg a nők inkább belterekben mozognak szívesen, de ez nem általános törvény. Te hol jársz leggyakrabban? Nézd meg a képeket!

Az álmok titkai

Az éjszakai képek kulcsfontosságú kérdésekre adhatnak választ az életedben. Ha minél gyakrabban megpróbálod felidézni őket, nem kizárt, hogy hamarosan pozitív változásokat tapasztalsz. Ha érdekel, mit jelentenek a leggyakoribb álmok, nézd meg a képgalériát!

Ezt is szeretjük