Hol játszódnak az álmaid?

Ezt árulják el rólad

Kietlen sivatagban vagy épp gazdag ligetben találod magad? Álmaid színterei fontos tudást rejtenek. Nézd meg, miről mesélnek!

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Talán nem gondolnád, de az álmaid helyszíne ugyanolyan fontos, mint az, hogy mit teszel benne. A belső tájkép azt a lelki beállítottságot szimbolizálja, mellyel a hétköznapi dolgaidhoz is állsz. Gyakran felmerülő problémákat igyekszik tudomásodra hozni, máskor rávilágít a megoldásra.

A házak belső világodat jelképezik, és az épületek gyakran azt a szerkezetet jelenítik meg, melyet mindennapi életednek próbálsz adni. Egyes kutatók úgy tartják, a férfiak hajlamosabbak ismerős, de szabadtéri helyszínről álmodni, míg a nők inkább belterekben mozognak szívesen, de ez nem általános törvény. Te hol jársz leggyakrabban? Nézd meg a képeket!

Az álmok titkai

Az éjszakai képek kulcsfontosságú kérdésekre adhatnak választ az életedben. Ha minél gyakrabban megpróbálod felidézni őket, nem kizárt, hogy hamarosan pozitív változásokat tapasztalsz. Ha érdekel, mit jelentenek a leggyakoribb álmok, nézd meg a képgalériát!

Ezt is szeretjük