Kellemetlen idő lesz a hétvégén: marad a köd és a szitálás
Továbbra is hamisítatlan novemberi napokra számíthatunk. Hétvégi időjárás-jelentés.

oszi-setany
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pénteken túlnyomóan borult, párás, néhol ködös idő lesz, inkább csak helyenként vékonyodhat el, szakadozhat fel átmenetileg a felhőzet. Helyenként szitálás is előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, csak északnyugaton élénkülhet meg időnként a déli szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 5 és 10 fok között alakul.

Szombaton borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható. Szitálás bárhol előfordulhat. Gyenge marad a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 9 fok között alakul.

Vasárnap is borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható. Szitálás bárhol előfordulhat. A déli szél csak az északnyugati megyékben élénkülhet meg kevés helyen. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 9 fok között alakul.

Fotók: Getty Images

A cikk az ajánló után folytatódik

Lélegzetelállítóan szép a ködös Magyarország

Az alábbi összeállításban magyar fotósok képeit gyűjtöttük össze, amelyek az ország különböző pontjain készültek. Egytől egyig a kora reggelek ködös szépségét mutatják meg, és szinte le sem tudjuk venni róluk a szemünket.

Ezt is szeretjük