Jön a vénasszonyok nyara: tovább melegszik az időjárás a hétvégén
Csapadék nem várható a hétvégén, és napközben is egyre melegebb lesz.

lehullott-levelek
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pénteken a köd és a rétegfelhőzet feloszlását követően általában fátyolfelhős, napos időre lehet számítani, de az ország keleti felén emellett gomolyfelhők is képződnek. Csapadék nem lesz. A délnyugati, nyugati szelet élénk, Sopron és a Fertő körül olykor erős széllökések kísérhetik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 9 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 21 fok között valószínű.

Szombaton az éjszakai ködfoltok reggeli, délelőtti feloszlását döntően napos idő követi. Csapadék kialakulása nem valószínű. A déli szelet többfelé kísérik élénk lökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 23 fok között várható.

Vasárnap az éjszaka több helyen képződő köd, illetve alacsony szintű rétegfelhőzet reggeli, délelőtti feloszlása után döntően napos idő várható változó mennyiségű fátyolfelhőzettel. Csapadék nem lesz. A délies szelet többfelé élénk lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között várható.

Fotók: MTI/Komka Péter

Gyönyörű képek a Föld legnagyobb kincséről

Bolygónk felületének több mint 70%-át víz borítja, ez a felszínen egyik leggyakrabban előforduló anyag. Amellett, hogy a földi élet alapja, a természet egyik leglátványosabb eleme is, így nem csoda, hogy a fotósokat is gyakran megihleti - akár egy apró vízcseppről, akár egy óceánról legyen szó.

Ezt is szeretjük