Visszatér a kánikula: megint 30°C lesz a hétvégén
Fokozatosan melegszik az idő a következő napokban.

szeptember
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pénteken az ország nagy részén napos időben lesz részünk kevés fátyol- és gomolyfelhővel. Az Északnyugat-Dunántúlon azonban a nap első felében átmenetileg felhősebb idő várható, de délutánra már ott is szakadozik, csökken a felhőzet. Csapadék nem lesz. Az északnyugati, nyugati szelet napközben helyenként élénk lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 14 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 27 fok között valószínű.

Szombaton többnyire gyengén felhős, napos, száraz idő várható. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, csak a Kisalföldön élénkül meg a déli szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10, 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25, 30 fok között alakul.

Vasárnap általában kevés felhő lesz az égen, de északon, északnyugaton erőteljesebb lehet a felhőképződés, arrafelé elszórtan alakulhat ki zápor, zivatar. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, majd este a Dunántúlon megélénkül az északira forduló szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11, 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 26, 30 fok között alakul, de északon, északnyugaton csak 23, 25 fok valószínű.

Fotók: Getty Images

Rettenetes pusztítást végzett a Laura hurrikán

Az amerikai országos meteorológiai szolgálat katasztrofálisnak minősítette a hurrikánt a tenger 10-15 méteresre korbácsolt hullámai, az erőteljes széllökések és az özönvízszerű esőzések miatt. Képeken mutatjuk a pusztítást.

Ezt is szeretjük