Ismét jön a hőség: vasárnap tetőzik a kánikula - Időjárás-jelentés

Ezen a hétvégén sem fogunk fázni.

napszemuveg
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pénteken fátyol- és gomolyfelhők mellett sok lesz a napsütés. Csapadék nem várható, legfeljebb délután, késő délután a nyugati határvidékre sodródhat be egy-egy zápor, zivatar. Gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 34 fok között várható.

Szombaton többnyire sok napsütés várható gomoly- és fátyolfelhőkkel, de északnyugaton, északon erőteljesebb lehet a gomolyfelhő-képződés, és arrafelé elszórtan, másutt legfeljebb néhol alakulhat ki zápor, zivatar. Általában mérsékelt marad a légmozgás, de zivatar környezetében erős vagy viharos széllökések is várhatók. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 21, a csúcshőmérséklet 29 és 35 fok között várható.

Vasárnap a sok napsütés mellett nyugaton és északon lehet az erőteljesebb gomolyfelhő-képződés, emellett fátyolfelhőzet is megjelenik. Nyugaton és északon elszórtan, legkisebb eséllyel délkeleten alakulhat ki zápor, zivatar. A többnyire nyugati, északnyugati szelet többfelé élénk lökések kísérik, zivatarban viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 22, a legmagasabb nappali hőmérséklet 30 és 36 fok között valószínű.

Fotók: Getty Images

Ezek a NASA legszebb fotói a Napról - Szemet gyönyörködtető gyűjtemény

Ilyen közelről még soha nem láttad a Napot!

Ezt is szeretjük