Futó záporok szakítják meg a kánikulát a hétvégén - Időjárás-előrejelzés
Így alakul az időjárás a hétvégén: egészen kellemes napokra számíthatunk.

no-fuben-hever
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pénteken a fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütésre készülhetünk. Elszórtan, kisebb eséllyel az északkeleti, keleti tájakon fordulhat elő zápor, zivatar. A légmozgás többnyire gyenge vagy mérsékelt marad, de zivatarok környezetében erős vagy viharos széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 31 Celsius-fok között alakul.

Szombaton nagyrészt napos időre számíthatunk többnyire kevés - főként keleten, északkeleten -, helyenként több gomolyfelhővel. Északkeleten néhol zápor, zivatar alakulhat ki, másutt nem valószínű csapadék. A délnyugati, déli szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 és 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 és 32 Celsius-fok között várható.

Vasárnap napos időre számíthatunk, északon átmenetileg megnövekszik a felhőzet. Helyenként - nagyobb eséllyel északon, északkeleten - alakulhat ki zápor, zivatar. A délnyugati szél többnyire mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 21, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 Celsius-fok között valószínű.

Fotók: Getty Images

8 helyszínt fotóztak egy éven át

Művészek híres, gyönyörű helyeken készítettek fotókat tavasszal, nyáron, ősszel és télen, majd összefüggő montázzsá gyúrták azokat. Érdekes látni, hogyan változik egy helyszín a természet körforgásának köszönhetően, amire a dolgok folyamatában talán rá sem eszmélünk.

Ezt is szeretjük