Megmarad a hó a héten? Kemény mínuszokra és ónos esőre is számíthatunk
A múlt hét télies időjárása továbbra is kitart. Heti előrejelzés!

kodos-havas
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn túlnyomóan borult időre számíthatunk, legfeljebb néhol szakadozhat fel átmenetileg a felhőzet. Elsősorban a keleti, délkeleti tájakon fordulhat elő hószállingózás, gyenge havazás. A légmozgás többnyire mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire +1 °C és -3 °C között valószínű. Késő estére -1 °C és -5 °C közé csökken a hőmérséklet.

Kedden északnyugat, nyugat felől felszakadozik, csökken a felhőzet, ugyanakkor keleten, délkeleten borult marad az ég. A Tiszántúlon szórványosan, gyengén havazhat. Az északi, északnyugati szél mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2 °C és -7 °C között alakul, de a derült, havas tájakon -8 °C, -12 °C is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 °C és +5 °C között alakul.

Szerdán az éjszaka képződő köd és alacsony szintű felhőzet többfelé tartósan megmarad. A ködös tájakon jelentéktelen hószállingózás, ónos szitálás előfordulhat. A Dunántúlon helyenként megélénkül a délkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet a felhős tájakon -2 °C és -7 °C, a derült részeken -7 °C és -12 °C között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet jellemzően -2 °C és +2 °C között alakul, de a tartósan ködös tájakon helyenként csupán -3 °C, -4 °C várható.

Csütörtökön túlnyomóan borult lesz az ég. Párás, tartósan ködös területek is lesznek. Szórványosan ónos eső, havas eső, havazás előfordulhat. A délkeleti szél a Dunántúlon helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 °C és -7 °C, a legmagasabb nappali hőmérséklet +2 °C és -3 °C között alakul.

A cikk az ajánló után folytatódik

Pénteken többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég, majd a Dunántúlon felszakadozik, csökken a felhőzet. Egyre kevesebb helyen valószínű havas eső, havazás, ónos eső. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 °C és -7 °C, a legmagasabb nappali hőmérséklet +2 °C és -3 °C között alakul.

Nézd meg ezt is - Az Északi-sarkvidék elfeledett házai gyönyörűek

A fotós a sok északon töltött idő alatt teljesen beleszeretett a kiszámíthatatlan időjárásba, a gyönyörű tájba, az erős és folyton változó fényekbe, az emberek kedvességébe és a végtelen lehetőségekbe.

Ezt is szeretjük