Ónos eső és havazás is jöhet a héten: bekeményít a november
Már nem csak reggel, napközben is hidegre számíthatunk a héten.

deres-fu
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn vastag felhőzet lesz felettünk, inkább csak rövidebb időszakokra süthet ki a nap, erre nagyobb esély a Dél-Dunántúlon van. Estefelé észak felől határozott felhőzetcsökkenés várható. Reggel, délelőtt az északi megyékben, délután már csak néhol az Alföldön várható eső, illetve kezdetben ónos eső is. Az északkeleti határ közelében átmenetileg havazhat. Több helyen lesz párás, ködös az idő, de délelőtt javulnak a látási viszonyok. A legtöbb helyen szélcsend várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 9 fok között alakul. Késő estére -2 és +3 fok közé hűl le a levegő.

Kedden éjszaka nagy területen felszakadozik, csökken a felhőzet, majd ezt követően reggelre az ország egy részén köd, illetve rétegfelhőzet képződik. A köd és a felhőzet csak kis területen, de akár egész nap megmaradhat, az ország nagy részén ugyanakkor gyengén felhős, napos időre számíthatunk. Csapadék nem valószínű. A légmozgás gyenge vagy mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet a napos tájakon 7, 8 fok körül, a felhős, ködös vidékeken 5 fok alatt várható.

Szerda éjjel országszerte köd, illetve rétegfelhőzet képződik. Napközben legfeljebb kis körzetekben süthet ki a nap, a köd egy része végig megmarad. Többfelé kell szitálásra, főként éjjel ónos szitálásra számítani. Északnyugaton megélénkülhet a déli szél, másutt gyenge vagy mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2 és -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +6 fok között várható.

Csütörtökön borult, párás, helyenként tartósan ködös idő lesz többfelé szitálással, főként éjszaka ónos szitálással. Gyenge marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2 és -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +5 fok között várható.

A cikk az ajánló után folytatódik

Pénteken is borult, párás, helyenként tartósan ködös idő várható, helyenként szitálással, nagyrészt éjjel ónos szitálásra is számítani kell. A légmozgás továbbra is gyenge marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +4 fok között valószínű.

Kiemelt kép: MTI/Varga György

Ezek most a legjobb képek az óceán titokzatos világáról

A The Oceanographic Magazine nevű, világtengerekkel foglalkozó folyóirat nemrég azért indított fotópályázatot, hogy megmutathassák a művészek, kinek mit jelent a végtelen kékség.

Ezt is szeretjük