Még a héten is kitart a kánikula, de minden nap egy picit hűvösebb lesz
Fokozatosan enyhül a nagy meleg, de a héten még nem nagyon megy 30 °C alá a hőmérő higanyszála.

szalmakalap
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hétfőn a sok napsütés mellett csak kevés gomoly- és fátyolfelhő lehet az égen. Csapadék nem valószínű. A déli szelet többfelé kísérik élénk, néhol erős lökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet 31 °C és 35 °C között valószínű. Késő estére 20 °C és 26 °C közé hűl le a levegő.

Kedden a Nyugat-Dunántúlon vastagabb felhőzet mellett mérsékelt, másutt gomolyfelhők mellett sok napsütésre számíthatunk. Szórványosan, nagyobb eséllyel a Dunántúlon alakulhat ki zápor, zivatar. Előbb a Dunántúlon, majd estére már a Tiszántúlon is északnyugatira fordul, és megerősödik a szél. Zivatar környékén viharos széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 °C és 22 °C között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 26 °C és 30 °C, máshol 31 °C és 35 °C között várható.

Szerdán szakadozott felhőzet, illetve gomolyfelhő-képződés mellett több órára kisüt a nap, a nap második felétől csökkenhet a felhőzet. Helyenként, legnagyobb eséllyel a Tiszántúlon és északkeleten fordulhat elő zápor, zivatar. Az északi szél megélénkül, a Nyugat-Dunántúlon megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 °C és 20 °C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 °C és 32 °C között várható.

Csütörtökön gomolyfelhős, napos idő várható, csapadék nem valószínű. Az északkeleti szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13 °C és 20 °C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 27 °C és 32 °C között valószínű.

A cikk az ajánló után folytatódik

Pénteken gomolyfelhős, napos időre számíthatunk. Legfeljebb helyenként fordulhat elő zápor, zivatar. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 °C és 21 °C, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 °C és 33 °C között valószínű.

Nézd meg ezt is - A hely, ahol tízszer annyi csillag látszik, mint Budapesten

Magyar fotósok 12 ezer kilométert utaztak, hogy utolérhetetlen fotókat készítsenek a városi fényszennyezéshez szokottak számára elképzelhetetlenül tiszta égboltról.

Ezt is szeretjük