Heti horoszkóp november 20-tól november 26-ig: a Skorpiónak pénz ütheti a markát, a Szűz lezárhat egy korszakot

Nagy fordulatokra számíthatnak a csillagjegyek a következő napokban.

GettyImages-1277174599

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lassan véget érnek a rövid és sötét őszi napok, egyre közelebb van a téli napforduló, amit nagyon sok csillagjegy már tűkön ülve vár. De addig is rengeteg váratlan és izgalmas dolog történik. 

November utolsó előtti hetében lesz, akinek pénz ütheti a markát, és akad olyan is, akinek sikerül lezárnia egy hosszú és fájdalmas korszakot az életében. 

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A párkapcsolatodban egy nagyobb probléma ütheti fel a fejét, de sikerül gyorsan megbeszélnetek az ügyet. Az egyik családtagod segítséget kérhet tőled, egy olyan feladatban lesz rád szüksége, amiben te már profinak mondhatod magad, így magabiztosan mondasz neki igent. A munkád elégedettséggel tölt el, jól végzed a dolgod, amit elismeréssel hálálnak majd meg. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Ha szingli vagy, itt az ideje, hogy belevesd magad a szórakozásba. Nem kizárt, hogy egy buliban ismered majd meg az igazit. Úgy érezheted, hogy kifolyik a kezeid közül a pénz, ezért nem árt egy kis önvizsgálatot tartani. Lehet, olyasmire is költesz, amire igazából nincs szükséged. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Egy olyan embernek szeretnél bizonyítani, aki, úgy érzed, nem tisztel eléggé. De vigyázz, mert sok energiádba kerülhet ez az akció, és nem is biztos, hogy megéri. A következő napokban alkalmad adódik egy rövidebb pihenésre. Használd ki minden pillanatát, és igyekezz elengedni magad. Szükséged lesz a tartalékaidra. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Amihez hozzáérsz, arannyá válik a kezeid alatt, ezért a következő napokban megéri produktívnak lenned. Kezdj hozzá az álmaid megvalósításához, mert minden adott, hogy sikerre vidd őket. A párod meglepetéssel készülhet számodra, igyekezz viszonozni a kedvességet. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Úgy érezheted, eltűnt a harmónia a mindennapjaidból, és nem találod az egyensúlyt a munka és magánélet között. Sokat segíthet ezen egy bulis este a barátaiddal vagy egy romantikus vacsora a szerelmeddel. Beszéld ki magadból a problémákat. Nagyon sokat jelenthet, ha elmondod, mi bánt. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Egy olyan korszak zárulhat le az életedben a következő napokban, ami szinte minden napodba csempészett egy kis szomorúságot. Használd ki, hogy fellélegezhetsz, és próbálj meg kikapcsolódni a szeretteid körében. Az események az önbizalmadra és a pénzügyeidre is jó hatással lehetnek. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Egy közelgő program miatt lehetsz most izgatottabb, ami nagy fordulópontot hozhat az életedbe. Olyasvalakivel találkozhatsz, akit már rég nem láttál, de kíváncsi vagy, hogyan alakult az élete. A munkádban jól teljesítesz, aminek hamarosan meglehet a gyümölcse is. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Nem várt pénzösszeg ütheti a markod a következő napokban. Nagyon jól jöhet, hisz kicsit megszaladtak a költéseid az elmúlt időszakban. A párkapcsolatod a lehető legjobban alakul, félszavakból is értitek egymást a szerelmeddel. Ha szingli vagy, most egy új hobbival kapcsolódhatsz ki, ami teljesen felvillanyoz majd. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Egy régi konfliktust sikerülhet rendeznetek az egyik családtagoddal, ami nagyon jó hatással lesz a kapcsolatotokra. Érdemes a következő napokban a szerelmedre koncentrálnod, mert úgy érezheti, elhanyagoltad. Egy romantikus közös mozi vagy a kedvenc éttermetekben egy vacsora kiengesztelhetiHoroszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

A szerelmi életed felpezsdülhet a napokba. Ha szingli vagy, érdemes körülnézned a baráti társaságodban, mert valaki régóta várhatja, hogy észrevedd. A családodból valakivel meglepő dolog történik, hogy megnyugtasd, biztosítsd a támogatásod felől.  Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

A munkahelyeden szinte pótolhatatlanná váltál, sorra kapod a dicséreteket a főnökeidtől. Ez jó hatással van az önbecsülésedre, és végre azt érzed, igazán kiemelkedő vagy valamiben. A szerelmeddel izgalmas utazás várhat rátok. Csak rajtatok múlik, éltek-e a lehetőséggel.  Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

A héten megismerhetsz valakit, aki teljesen elcsavarja a fejed. Ez teljesen elfeledtetheti veled a mindennapi taposómalmot, és izgalmat csempész az életedbe. A munkádban néhány apró problémát leszámítva minden jól alakul, és a pénzügyeidben is magabiztos vagy. Ne hagyd, hogy a környezetedben lévő energiavámpírok elbizonytalanítsanak! Horoszkópos ékszer »

(Borítókép: Getty Images Hungary)

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük