3 dolog, amiről minden pasi hazudik, de észre sem veszi: már neked is mondták?
Általában nem szándékosan füllentenek ezekről a dolgokról.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bizonyos dolgok remekül hangzanak a pasiktól, ám vannak olyan állítások, amiket előszeretettel dob be a fiúk nagy része, még sincs semmi alapjuk.

Ne legyenek illúzióid, ha a következő mondatokat hallod a sráctól, de mentségére szóljon, hogy valószínűleg még ő sem tudja, hogy füllent.

"A természetes lányokat szeretem"

A legtöbb pasi szereti ezt hangoztatni, a szomorú igazság azonban az, hogy fogalmuk sincs arról, milyen, amikor egy lányon tényleg nincs egy deka smink sem, és a haját is éppen csak megfésülte.

Sok srác hajlamos a fél órán át készített natúr hatású sminket és a nagy odafigyeléssel kivasalt vagy besütött frizurát adottságnak hinni, ami nem is baj, hiszen ezek a trükkök hozzátartoznak a női praktikákhoz.

A gond akkor van, amikor hangoztatják, hogy irtóznak az alapozótól, pedig ha aztán nélküle látnak valakit, nem a természetes szépség az első kifejezés, ami eszükbe jut.

"A telt lányok az eseteim"

Ebben van igazság, de azt már egyik fiú sem teszi hozzá, hogy a megfelelő helyen legyen telt az a lány, vagyis legyen nagy melle és kerek feneke, ugyanakkor keskeny derékkal és formás combokkal rendelkezzen. Lássuk be, ez csak nagyon keveseknek adatik meg ebben a kombinációban.

"Rá sem tudok nézni más lányra"

Ilyen egyszerűen nincs, és kész. Még a legszerelmesebb fiú is megnéz egy feltűnően csinos lányt, de emiatt még nem kell aggódni, mert az esetek nagy részében öt másodperc múlva már nem is emlékszik a dologra. Ez csak akkor baj, ha olyankor is feltűnően forog a csajok után, amikor mellette vagy - ami már nagy tapintatlanság, hiszen ilyenkor feltehetően te sem esel ki a szemeden egy jó pasi láttán.

Ezt is szeretjük