Házszámotok megmutatja, melyik szín hívhat szerencsét otthonotokba

A számmisztika szerint minden számhoz egy szín tartozik.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A számmisztika szerint minden egyes számhoz tartozik valamilyen szerencseszín, így a házszámodhoz is járul olyan, mely segít bevonzani életedbe a szerencsét, ezáltal pedig a pozitív, elképzeléseid szerinti eseményeket.

Ezt a színt érdemes domináns színként bevinni otthonodba. Fesd a falat az adott színre, vagy vásárolj olyan bútorokat, dísztárgyakat, melyek az adott színben készültek.

Házszámod alapján most megtudhatod, mely szín a te otthonod szerencseszíne. Ha házszámod 1-9-ig terjedő szám vagy 11, 22, 33, mely utóbbi számok a számmisztikában mesterszámok, keresd ki a lenti listából a megfelelőt, és máris megtudhatod, melyik az otthonod szerencseszíne.

Ha a házszámod két- vagy többjegyű, de nem 11, 22, illetve 33, akkor add össze a számjegyeit, és az összegét is újra. Ismételd annyiszor, míg nem kapsz 1-9-ig terjedő számot eredményként, vagy 11, 22, 33 a részeredményed. Utóbbit nem kell tovább egyszerűsítened. Például, ha a ti házszámotok a 198, akkor az 1+9+8=18, 1+8=9-es számot kell lent kikeresned.

1-es

Az egyes számhoz a földszínek, a barna, a rézvörös, a narancssárga, a bronzszín és a sárga tartoznak. Ezeknek a színeknek és árnyalatoknak az otthonodban való halmozása hívhat be a lakás falai közé szerencsét.

2-es

A ketteshez a zöld, a levendulaszín, a fehér és a krémszín tartozik a számmisztika szerint. Ha otthonodban ezeket a színeket halmozod, nemcsak elegáns összhatást fog kelteni, de a szerencse is melléd szegődhet majd.

3-as

A hármas számhoz tartozó szerencseszínek a mályva, a lila, és a rózsaszín. Fesd ilyen színűre a falat, válassz néhány mutatós díszpárnát, esetleg szőnyeget ezekben a színekben, és a szerencse szívesebben beköltözik a lakásba.

4-es

A négyes szám szerencseszínei az acélkék és a szürke. Elsőre talán úgy gondolhatod, ezek rideggé tehetik a környezetet, valójában azonban a különféle puha, finom anyagokkal való kreatív játékkal ellensúlyozható a dolog, és bevonzhatod a szerencsét.

5-ös

Az ötös szám szerencseszínei a gyöngyházas szürke, a szürke, a türkiz és a fehér. Ezek a színek egy modern és stílusos otthon remekül összeválogatott színei lehetnek, ám nemcsak a tetszetősség, de a szerencse is pozitív velejáróik lehetnek.

6-os

A számmisztika szerint a hatos számhoz a kék és a rózsaszín minden árnyalata hozzátartozik, így akár egy finomabb, akár egy intenzívebb összhatást is elérhetsz a különféle árnyalataikkal, ráadásul a szerencse is örömmel látogat majd a lakásba.

7-es

A hetes szám szerencseszínei a zöld, a fehér és a sárga. E színek falszínekként gyakran választott színek, mivel nagy felületen sem mutatnak rosszul, így könnyű dolgod van. Már csak néhány dísztárgy kell, és a szerencse örömest beköltözik hozzád.

8-as

A szerencseszínek, melyek a nyolcashoz tartoznak, a fekete, a bíbor és a sötétkék. A színek nagy felületen csak okos bútorválasztással igazán mutatósak, de dísztárgyakban, bútorokban lehet velük kedvezni a szerencsének.

9-es

A kilences számhoz a karmazsinvörös, a piros, a rózsaszín és a gesztenyebarna tartoznak, mint szerencseszínek. Ezek halmozásával igazán barátságos és meleg hangulatú környezet alakítható ki, ráadásul a szerencse is állandó bérlővé válik.

11-es mesterszám

A világossárga és a zöld a 11-es mesterszám szerencseszínei. Ezeket a színeket könnyűszerrel beviheted otthonod falai közé mind falon, mind bútorokban vagy dísztárgyakban. Velük együtt a szerencsét is becsempészed otthonodba.

22-es mesterszám

A krémszín és a korall a 22-es mesterszám szerencseszínei, melyek egy mutatós környezet kialakításában is segítenek, emellett a szerencse bevonzására is kiválóan alkalmasak. Halmozd ezeket a lakásban, és meglesz az eredménye.

33-as mesterszám

A fehér, a krémszín és az ezüst a 33-as mesterszám szerencseszínei. Világos, elegáns, letisztult környezet színei lehetnek ezek, ezzel együtt mégis egy meleg otthon színei, és még a szerencse számára is vonzó lehet a lakás.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük