Ilyen gyönyörű a behavazott Magyarország – Varázslatos fotók készültek

Igazi télies idő volt a hétvégén, az országban pedig több helyen is gyönyörűen havassá változott a táj.

téli-magyarország9

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nehéz elképzelni a teleket hó nélkül, hiszen a gyerekkor meghatározó élményei voltak a hatalmas szánkózások és hóemberépítések. Sajnos a felmelegedés miatt ezekben már egyre ritkábban lehet részünk, így érdemes minden pillanatot kiélvezni, amikor valódi, téli időjárás van.

Bár sokan már decemberben is reménykedtek benne, hogy fehér karácsonyunk lesz, az igazán havas idő csak januárra érkezett meg. Ekkor viszont az ország több pontját is fehér mesevilággá változtatta.

Gyönyörű képeken a havas Magyarország

Bár már a múlt héten kaphattunk ízelítőt az igazi télből, a valódi arcát inkább hétvégén mutatta meg, az országban több helyen is befagytak az állóvizek és hó borította be a tájat. A Bakonyban nemcsak a húszcentis hótakaró, hanem a vasárnap este mért -20,4 fok is meglepte a szakembereket, hiszen ilyen alacsony hőmérsékletre már jó ideje nem volt példa Magyarországon. A Balaton is elkezdett befagyni, a Velencei-tó pedig a hétvégén teljes jégpáncélba burkolózott.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Borítókép forrása: MTI/Balázs Attila)

Ezt is szeretjük