A 4 leghasznosabb tanfolyam
Ha nem vettek fel
Nem kerültél be az egyetemre? Ne szomorkodj, inkább töltsd hasznosan az időt a következő felvételiig.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár az új pontszámítási rendszernek köszönhetően még azok is bekerülhettek valamelyik felsőoktatási intézménybe, akiknek korábban erre nem lett volna lehetőségük, a ponthatárok meghúzása nem mindenkinek csalt mosolyt a szájára.

Ha idén neked sem sikerült bekerülnöd a főiskolára vagy az egyetemre, akkor se szomorkodj! Egyrészt jövőre ismét megpróbálhatod, másrészt van időd gyarapítani a tudásod, és olyan képzéseken részt venni, amelyeknek köszönhetően később még könnyebben tudsz majd elhelyezkedni.

Az Országos Képzési Jegyzékben nyilvántartott képzések között van miből válogatni, ha azonban nem szeretnéd kidobni a pénzed az ablakon, ne a hasadra ütve válassz! Érdeklődj a helyi munkaügyi központnál a manapság keresett szakmák és a hozzájuk tartozó képzések iránt, vagy válassz ajánlatunkból. A következő néggyel ugyanis biztosan jól jársz!

Pénz, pénz, pénz: pénzügyi- és számviteli ügyintéző

A Pest Megyei Munkaügyi Központ által ajánlott képzések olyan szakképesítést adnak, amelyekkel többnyire könnyen elhelyezkedhetsz.
Ilyen például a pénzügyi- és számviteli ügyintéző-képzés, amelynek elvégzésével bátran megpályázhatsz bármilyen pénzügyi ügyintézői állást.
A tanfolyamra való jelentkezés feltétele gimnáziumi érettségi, de nem várnak el más szakképzettséget hozzá, és pályaalkalmassági vizsgálaton sem kell átesned.
A képzés összesen négy hónapot vesz igénybe: 2008. október 16-án kezdődik, és 2009. február 12-ig tart. A 448 órányi képzési időből 322-ben folyik elméleti oktatás, 126-ban pedig gyakorlati.

A képzést - amelyet a Pest Megyei Munkaügyi Központ indít - a Külkereskedelmi Oktatási és Továbbképző Kft. végzi.

Az elméleti és a gyakorlati oktatás helyszíne: 1074 Budapest, Szövetség u. 37.

A tanfolyam ára: 149 470 forint.

A tanfolyami ügyintéző, Somogyi Zsuzsa a 06(1)344-5197-es telefonszámon érhető el.

Aki mindenhol kell: számítástechnikai szoftverüzemeltető

A Fővárosi Munkaügyi Központ által indítandó számítástechnikai szoftverüzemeltetői képzésre történő jelentkezés feltétele szintén gimnáziumi érettségi. Az előbbihez hasonlóan ezen kívül sem szakirányú végzettséget nem várnak, sem pályaalkalmassági vizsgán nem kell részt venni.
A tanfolyam, amelynek képzési helye Gödöllőn található, 2008. szeptember 1-jén kezdődik, és 2008. december 10-én zárul, összesen tehát három hónapot vesz igénybe. A 420 tanórából 222 telik elméleti oktatással, 198-ban pedig gyakorlati képzés folyik majd.
A képzés végén megszerezhető szakképesítéssel szinte bárhol esélyed nyílik elhelyezkedni, ahol számítástechnikai szakembert keresnek.

A képzést a gödöllői PROMPT-G Számítástechnikai Oktatóközpont Bt. végzi.

Az elméleti és a gyakorlati képzés helyszíne: 2100 Gödöllő, Testvérvárosok útja 28.

A képzés ára: 197 530 forint.

A tanfolyami ügyintéző, Réthsághy Zsolt a 06(28)430-695-as telefonszámon érhető el.

Egy divatos szakma: logisztikai ügyintéző

A Külkereskedelmi Oktatási Továbbképző Központ Kft. által indítandó emelt szintű logisztikai ügyintéző szakképzés elvégzésével lehetőséged nyílik minden olyan állás megpályázására, ahol kereskedelmi ügyintézőt keresnek. A kereskedelmi ügyintéző feladatai: kapcsolattartás a partnerekkel és az ügyfelekkel, döntés-előkészítéssel segíteni a cégvezetést, de a munkakörébe tartoznak a kommunikációs, marketing- és PR- tevékenységek is. Irodatechnikai és multimédiás eszközöket kezel, közreműködik a rendelés, a beszerzés, valamint az értékesítés lebonyolításában.
A jelentkezés feltétele sikeres érettségi, valamint alapfokú - A2 szintű - angol vagy német nyelvtudás.

A tanfolyam időtartama, amelynek tervezett kezdete 2008 ősze, tíz hónap. Az órákat - egyszerre nyolcat - szombatonként 9 és 16 óra között tartják.

A képzést a Külkereskedelmi Oktatási Továbbképző Központ végzi.

A tanfolyam ára: 132 ezer forint, de lehetőség van részletfizetésre is.

A részletfizetéssel, a tanfolyam helyszínével és kezdetével kapcsolatban további információért keresd a központot a honlapjukon található elérhetőségeken. Kattints ide!

Ha hasznosra és érdekesre vágysz: idegenvezetői képzés

A budapesti 2007 Kapos Felnőttképző Kft. által indítandó idegenvezetői képzés célja a magyar idegenforgalom számára nagy műveltségű, széles látókörű, jól tájékozott, az idegenforgalmi szakmában és kultúrában egyaránt járatos idegenvezetők képzése.
A képzésre jelentkezés feltétele sikeres érettségi. Nyelvvizsgát ekkor nem kérnek, de vizsgát csak az tehet a tanfolyam végén, aki legalább középfokú, általános vagy szaknyelvi C nyelvvizsgával rendelkezik.

Az idegenvezetői képzés időtartama várhatóan kilenc hónap, amely egyaránt tartalmazza az elméleti és a gyakorlati képzést is. Az oktatás többnyire a hét két napján folyik.

A képzést a 2007 Kapos Felnőttképző Kft. végzi.

A tanfolyam helyszíne: Apáczai Csere János Gimnázium, 1053 Budapest, Papnövelde u. 4-6. vagy Fáklya Klub, 1064 Csengery u. 68.

A képzés ára: 185 ezer forint, de lehetőség van részletfizetésre is.

A részletfizetéssel, a tanfolyam kezdetének és az órák időpontjával kapcsolatban érdeklődj a felnőttképző honlapján található elérhetőségeken. Kattints ide!
Ezt is szeretjük