Ez a 14 évvel idősebb nő csavarta el a tinisztár fejét: férjnél van!

A One Direction énekese, Harry Styles 15 évvel idősebb barátnőjét csalta meg vele.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, hiába álmodnak róla tinilányok ezrei, a One Direction szívtiprójának, Harry Stylesnak az idősebb nők az esetei.

A nála 15 évvel idősebb Caroline Flackkel folytatott románca eddig is közismert volt, most azonban kiderült: Harry Caroline mellett sem tudott hűséges maradni, és megcsalta őt - egy nála 14 évvel idősebb nővel.

Pikáns részletek

Lucy Horobinnal egy rádiós interjú kapcsán ismerkedett mega One Direction tagja, a nő ugyanis a Key 103 című műsor munkatársaként dolgozott.

Bár 2010 szeptembere óta férjnél van, ez a párt cseppet sem aggasztotta - közel három hónapon keresztül tartották fenn titkos románcukat, ami csak azt követően derült ki, hogy már véget ért.

Barátok úgy tartják, hogy amikor a pár összejött, Harry még nem zárta le a Caroline-hoz fűződő kapcsolatát, és állítólag egy éjszakát is eltöltöttek egy manchesteri hotelben.

A műsorvezető azóta otthagyta a rádiót, ám még mindig együtt él a férjével - elmondása szerint a viszony idejében is egy fedél alatt laktak, de gyakorlatilag külön voltak.

Lucy egy barátja a Daily Mailnek elmondta, a nő nagyon jól érezte magát a rövid, de annál tüzesebb románc idején.

- Tudta, hogy nem szabadna ezt elismernie, de azt mondta, a szex csodálatos. Tisztában volt a tettei súlyával, és azzal is, hogy Harry csak 17 éves. Lucy nagyon jól érezte magát, de végig tudta, hogy ez a dolog nem komoly, soha nem is volt az. Hiba volt - mondta egy, a neve elhallgatását kérő forrás.

Harry egy közeli ismerőse szerint az énekes is hasonlóan gondolkodott a kapcsolatról.

- Lucy pontosan az a fajta lány, pontosabban nő, aki Harry esete: szexis, magabiztos, és határozottan halad előre az útján. Harryt teljesen lenyűgözte, de nem akart tőle semmi komolyabbat.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A kínos pletykára reagálva egyébként Harry apja elmondta, hogy cseppet sincs meglepődve fia viselkedése miatt.

- Harry nyolcéves korában elutaztunk nyaralni Ciprusra - osztotta meg a lapokkal. - Amikor hazaindultunk, egy egész seregnyi tinilány, 16-17 évesek álltak az autónk mellett, és integettek neki: Szia, Harry, szeretünk! Mindig is nagy szívtipró volt.

Ezt is szeretjük