Ez a 14 évvel idősebb nő csavarta el a tinisztár fejét: férjnél van!

A One Direction énekese, Harry Styles 15 évvel idősebb barátnőjét csalta meg vele.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Úgy tűnik, hiába álmodnak róla tinilányok ezrei, a One Direction szívtiprójának, Harry Stylesnak az idősebb nők az esetei.

A nála 15 évvel idősebb Caroline Flackkel folytatott románca eddig is közismert volt, most azonban kiderült: Harry Caroline mellett sem tudott hűséges maradni, és megcsalta őt - egy nála 14 évvel idősebb nővel.

Pikáns részletek

Lucy Horobinnal egy rádiós interjú kapcsán ismerkedett mega One Direction tagja, a nő ugyanis a Key 103 című műsor munkatársaként dolgozott.

Bár 2010 szeptembere óta férjnél van, ez a párt cseppet sem aggasztotta - közel három hónapon keresztül tartották fenn titkos románcukat, ami csak azt követően derült ki, hogy már véget ért.

Barátok úgy tartják, hogy amikor a pár összejött, Harry még nem zárta le a Caroline-hoz fűződő kapcsolatát, és állítólag egy éjszakát is eltöltöttek egy manchesteri hotelben.

A műsorvezető azóta otthagyta a rádiót, ám még mindig együtt él a férjével - elmondása szerint a viszony idejében is egy fedél alatt laktak, de gyakorlatilag külön voltak.

Lucy egy barátja a Daily Mailnek elmondta, a nő nagyon jól érezte magát a rövid, de annál tüzesebb románc idején.

- Tudta, hogy nem szabadna ezt elismernie, de azt mondta, a szex csodálatos. Tisztában volt a tettei súlyával, és azzal is, hogy Harry csak 17 éves. Lucy nagyon jól érezte magát, de végig tudta, hogy ez a dolog nem komoly, soha nem is volt az. Hiba volt - mondta egy, a neve elhallgatását kérő forrás.

Harry egy közeli ismerőse szerint az énekes is hasonlóan gondolkodott a kapcsolatról.

- Lucy pontosan az a fajta lány, pontosabban nő, aki Harry esete: szexis, magabiztos, és határozottan halad előre az útján. Harryt teljesen lenyűgözte, de nem akart tőle semmi komolyabbat.

A kínos pletykára reagálva egyébként Harry apja elmondta, hogy cseppet sincs meglepődve fia viselkedése miatt.

- Harry nyolcéves korában elutaztunk nyaralni Ciprusra - osztotta meg a lapokkal. - Amikor hazaindultunk, egy egész seregnyi tinilány, 16-17 évesek álltak az autónk mellett, és integettek neki: Szia, Harry, szeretünk! Mindig is nagy szívtipró volt.

Ezt is szeretjük