Eltévedt a hóviharban, sziklának csapódott a hajó - Azóta a tengerfenéken hever

Háborúk, viszontagságos tengeri időjárás vagy éles sziklák - Több hajóroncs hever a tenger fenekén, mint az ember gondolná.

Hajóroncsok a tenger alatt
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hajó az egyik legrégebben használt utazási eszköz, kitűnő kereskedelmi és közlekedési jármű. A különböző háborúk alatt is kulcsfontosságú szereppel bírtak a hadiflották.

Egyetlen hátulütője, hogy támadás során a katonák koncentráltan tartózkodnak egy bizonyos területen belül, kiszolgáltatottak a légi támadásokkal szemben. Sokszor ez okozta a vesztüket.

Hajóroncsok a világban

Ugyanakkor vannak olyan rejtélyes, elsüllyedt hajók, amelyek esetében a mai napig is csak találgatni tudják a pusztulás okát. A legtöbb ilyen maradvány még mindig a víz alatt van, közülük sokat vezetett merülés során meg lehet látogatni. Az alábbi roncsokban megfagyott az idő, disztópiahatást keltve a tengeri élővilág vette át az uralmat az üresen kongó hajótesteken. Csodálatos és egyben borzongató, ahogy a természet utat tör magának.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük