Búcsúztasd 2011-et a Csík Zenekarral! Koncert december 30-án
A zenekar novemberben rukkolt elő új lemezével, a Lélekképekkel, melyet most élőben is hallgathatsz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tradicionális hazai rocketno alapköve, a Csík Zenekar idén is Hagyományápoló Nagykoncerttel búcsúztatja az Óévet, december 30-án, a Hungexpon. A koncerten a Lélekképek című új album dalai mellett a Zenekar népszerű és kedvelt muzsikái is segítenek majd búcsúzni az óévtől és örülni az újnak.

Hagyományápoló Óévbúcsúztatás a Csíkkal

Igazi hagyomány már a Csík zenekar életében az óév búcsúztatása egy jó kis mulatsággal. A zenekar esetében nem csak egy évzáró koncertről van szó, hanem egyfajta ünneplés a közönséggel: ünnepelni az együtt töltött jó pillanatokat, boldog perceket, az élet nehézségeinek sikeres leküzdését, amiben a muzsika segít leginkább.

A zenekar szeretettel várja a zenéjüket szerető mulatni vágyókat, akiket örömmel fogad majd Ferenczi György és a Rackajam, Pál István "Szalonna" és Bandája, Kiss Tibor – Quimby – és a Langaléta Garabonciások közreműködésével.

Csík János a Lélekképekről

Ezen a lemezen az autentikus magyar népzene együtt sóhajt Juhász Gyula szerelmes álmainak verseivel, együtt lüktet a magyar alternatív rock találó ritmusaival, dallamaival, és felemelően olvad eggyé éppúgy egy mai zeneszerző szimfonikus zenei megfogalmazásaival, mint Beethoven Holdfény szonátájával.

Vibráló sokszínűség a lemezen

A változatos zenei világot tükröző, most megjelenő hanganyag egy újabb gyöngyszeme a zenekartól megszokott élményvilágnak. A vibráló sokszínűséget tükrözi és a megelőlegezett siker biztos záloga a lemezen közreműködő vendégművészek sora: Lovasi András, Kiss Tibor, Őze Áron, Ferenczi György és a Rackajam valamint a Vivace Kamarazenekar teszi kerekké a Csík új lemezét.

Hagyományápoló Óévbúcsúztatás a Csíkkal
Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont,1101 Budapest, Albertirsai út 10., G Pavilon
Időpont: 2011. december 30 20.00 óra, kapunyitás: 18.30 óra.
Jegy: elővételben 5500 forint, a koncert napján a helyszínen 6500 forint.
Jegyedet itt válthatod meg!
Ezt is szeretjük