Gyurcsány Ferenc és én a konyhában
Teszteltük a szakácskönyvet!
A volt miniszterelnök nemrég megjelent szakácskönyvének receptjeiből válogattunk.

Dia


                        	Az előkészületek: csupán ennyi hozzávaló szükséges a két recepthez. Miután Gyurcsány a könyv elején kifejti, hogy mindig érzésre főz, emiatt a receptek sincsenek különösebben túlragozva, minden esetre követhető.

Az előkészületek: csupán ennyi hozzávaló szükséges a két recepthez. Miután Gyurcsány a könyv elején kifejti, hogy mindig érzésre főz, emiatt a receptek sincsenek különösebben túlragozva, minden esetre követhető.

Dia


                        	Az ízlés szerint fűszerezett csirkemelleket kolbásszal és füstölt sajttal töltjük...

Az ízlés szerint fűszerezett csirkemelleket kolbásszal és füstölt sajttal töltjük...

Dia

	...majd baconbe göngyöljük.

...majd baconbe göngyöljük.

Dia


                        	A kis hengereket alufóliába csomagoljuk, majd berakjuk a sütőbe. Ez a két recept az egyszerbbek közül való, ugyanakkor olyan is van, amihez különleges hozzávalók kellenek, mint például a kínai leves.

A kis hengereket alufóliába csomagoljuk, majd berakjuk a sütőbe. Ez a két recept az egyszerbbek közül való, ugyanakkor olyan is van, amihez különleges hozzávalók kellenek, mint például a kínai leves.

Dia

	Miközben a csirkék elkezdtek sülni, a paradicsomokat kibelezzük...

Miközben a csirkék elkezdtek sülni, a paradicsomokat kibelezzük...

Dia

	... zöld pestóval kikenjük, és belerakjuk a kis mozzarellagolyókat.

... zöld pestóval kikenjük, és belerakjuk a kis mozzarellagolyókat.

Dia


                        	A megtöltött paradicsomokat a csirke mellé rakjuk, és nagyjából fél óra alatt a húst puhára, a sajtot olvadtra sütjük. A szakácskönyv egyébként hagyományos és egzotikusabb fogások receptjeit is tartalmazza.

A megtöltött paradicsomokat a csirke mellé rakjuk, és nagyjából fél óra alatt a húst puhára, a sajtot olvadtra sütjük. A szakácskönyv egyébként hagyományos és egzotikusabb fogások receptjeit is tartalmazza.

Dia

	Íme, a végeredmény. Habár ezt a két receptet sütőben készítettem, nyáron egy kerti partin, grillrácson megsütve ugyanolyan remek fogás.

Íme, a végeredmény. Habár ezt a két receptet sütőben készítettem, nyáron egy kerti partin, grillrácson megsütve ugyanolyan remek fogás.

Ezt is szeretjük
Szerző: Sereg Nikoletta
Fotó: