A Google megjegyezte minden betűdet, anélkül, hogy tudtál róla, és most megmutatja
Nem kizárt, hogy már évek óta figyelik a tevékenységedet.

nagykep?cikkid=171243&kep=google-lead
Ez is érdekelhet

Második Esély a Procter and Gamble segítségével (x)

Kirándulnál egyet a családdal vagy csak fitten tartanád magad? Esetleg bebringáznál a munkahelyedre? Válaszd a Riverside 500-at! (x)

Mádai Vivien, Ördög Nóra és Tatár Csilla a Triumph tavaszi kampányában tündökölnek (x)

Tavaszi feltöltődés Burgenlandban (x)

beauty and style

Ide soha ne kend a levendulaolajat, hiába ajánlják – Máshol viszont csodaszer »

3 mítosz a házasságról, aminek semmi alapja, mégis sokan erre építenek »

A szőke színésznő igazi klasszikus szépség: Margot Robbie-ról dögös fotók készültek »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Új szolgáltatással jelentkezett a Google: a My Activity minden olyan információt eltárol rólad, amit nem biztos, hogy meg akartál őrizni. Mostantól ugyanis egy helyen gyűjtik az összes keresési előzményedet, mindegy, hogy mobilon, tableten vagy számítógépen pötyögted be a keresőszavakat.

Ide kattintva te is megnézheted a saját tevékenységedet, és jó hír, hogy kozmetikázhatod is - de az előzmények persze csak akkor jelennek meg, ha be vagy jelentkezve a Google-fiókodba, így ha óvatos vagy, rajtad kívül senki sem láthatja őket.

Ha módosítanál, az elemek mellett található három függőleges pontra kattintva egyenként, a Tevékenység törlése a következő szerint opciónál pedig átfogóan törölheted az előzményeidet. Ha nem szeretnéd, hogy a jövőben a Google megjegyezze a kereséseidet, a Tevékenységvezérlők menüben letilthatod a szolgáltatást.

Ezt is szeretjük