Elképesztő, mi mindenre lehet jó egy lakásbiztosítás
Elkóborolt kutyád megharapott valakit? Lábtörést szenvedetél Ázsiában? Hazafelé elrabolták pénztárcádat? (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Meglepően hangzik, de mindezekre az eseményekre is fedezetet kínál egy jól kiválasztott lakásbiztosítás! Amely ráadásul május 31-ig, a szokásos viharszezon beköszönte előtt 30 százalékkal olcsóbban is igénybe vehető a Genertelnél!

„Tűzkár, vízkár, Oszkár…” Az idősebbek még jól emlékezhetnek arra a jó néhány évtizeddel ezelőtti reklámra, amelyben a szereplők elképedve sorolják, mi mindenre is jó egy lakásbiztosítás. Bár azóta még sokkal okosabbá váltak ezek a biztosítások, a Genertel arra figyelmeztet, hogy lakásbiztosítás megkötése esetén mindenképpen bizonyosodjunk meg róla, hogy a klasszikus biztosítási elemek valóban megfelelő fedezettel szerepeljenek a biztosítási szerződésben.

Biztosítsd be magad!

Arra ritkán találni példát, hogy az alapvető károk valamelyike - árvíz, tűz, vihar, betörés - hiányozna a biztosítási csomagból, arra azonban mindenképpen érdemes figyelmet fordítani, hogy akár az ingatlan, akár a benne található ingóságok valóban a megfelelő értékükön legyenek feltüntetve, mert a biztosító ez alapján tudja számítani a kártérítés összegét. További fontos szempont, hogy a melléképületekre is vonatkozik-e a biztosítási védelem: a Genertel például 50 négyzetméterig ezekre külön díjfizetés nélkül szintén fedezetet nyújt.

Miután az alapvető védelemről gondoskodtunk, érdemes megnézni, milyen extra fedezetet szerezhetünk az adott lakásbiztosítási csomaggal. Nem is gondolnánk, milyen sokféle kiegészítő szolgáltatást találhatunk, melyek egy része már az alapszolgáltatásba is beépült.

A Genertel innovatív lakásbiztosításának példáján következzen néhány ilyen érdekesség:

Családi balesetbiztosítás - A lakásbiztosítások egyre szélesebb köre tartalmaz az ott lakók baleseti halála, rokkantsága vagy akár csonttörése esetén járó térítést - a világ bármely pontjára.

Magánemberek felelősségbiztosítása - Az egész országra kiterjedhet a lakásban lakó személyeknek akár több milliós térítést is nyújtó felelősségbiztosítása is.

Ebtartói felelősségbiztosítás - Az ingatlanhoz tartozó kutya évente akár tíz alkalommal is bárhol kárt okozhat, vagyis nem csak a kertbe bemerészkedő postás költségeit fizeti meg helyettünk.

Családi jogvédelem - Nem csak a szomszéddal, de bárki mással is kerülhetsz vitás helyzetbe, amely sokszor bíróságok, hatóságok előtti eljárásba torkollik. E jogi érdekek érvényesítésében kaphatsz szakmai segítséget és anyagi támogatást akár többszázezer forint erejéig. Akár munkaügyi peredet is finanszírozhatod a lakásbiztosításból!

Készpénzbiztosítás - A Genertel lakásbiztosítása vállalja a készpénzt ért károk megtérítését is bizonyos összeghatárig. Mindez kiterjedhet a lakáson kívüli eseményekre - mondjuk utcai rablásra is. Csak az a fontos, hogy vetesd fel rendőrségi jegyzőkönyvet!

Talán kevésbé meglepő, de kár esetén nagyon hasznos támogatást jelenthet a lakás-assistance, amely non-stop ajánl mesterembereket, akiknek költségeit vészelhárítás esetén a Genertel. például 25 ezer forintig téríti is. Nagyon fontos szempont a rugalmas díjképzés, ha például önrészt vállalsz, akár negyedével is csökkenhet a biztosítás díjad.

Lépj időben!

A fentiekben a lakásbiztosítások néhány extra szolgáltatását vettük számba, de nem árt emlékeztetni a hagyományos károkra sem. Arra például, hogy közeledik a viharszezon, amely évről évre egyre nagyobb károkat okoz az ingatlanokban. Érdemes tehát most megkötni a lakásbiztosítást, főleg, ha most mellé további kedvezmények is járnak!

A www.genertel.hu oldalon megkötött okos lakásbiztosítások mellé a kármegelőzés elősegítésére díjmentes viharjelző sms szolgáltatás is jár, a május 31-ig biztosítást kötők ráadásul 30 százalékos díjkedvezményben is részesülhetnek. Nyilván ez utóbbi kedvezmény is hozzájárult ahhoz, hogy a Genertel oldalain az akció első napjaiban több ezer kalkuláció zajlott. A megspórolt pénz egy részét a lakástulajdonosok többsége a fenti extrák igénybe vételére fordította. Neked is érdemes időben lépni!(%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=42927&kampany=1748937&banner=1748944&ord=RANDOM_NUMBER)%)
Ezt is szeretjük