Kudarcot vallott a magyar előadó: senki sem volt rá kíváncsi
Nem számított rá Fluor, hogy a róla szóló film vetítésére ilyen kevesen látogatnak majd el.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2012. december 20-án mutatták be a Fluor Tomi életéről szóló dokumentumfilmet, a Fluor Filmet.

Az alkotás azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és a címszereplő csak pislogott, amikor a mozi nem telt meg a vetítés napján.

Pedig ő a kedvenc

Azért is volt váratlan, hogy a film nem váltott ki nagy érdeklődést, mivel a Google Hungary 2012-es felméréséből kiderült, Fluor az első az itthon tavaly legtöbbször keresett magyar hírességek listáján.

Ő a legnépszerűbb rapper a fiatal magyar lányok körében, és a film bemutatója előtt még ki is hangsúlyozta: örül, hogy önmagáért szeretik, és nem kell botrányhőssé válnia a népszerűségért.

A film körülbelül négy és fél millió forintból készült, a mozijegyek azonban csak nem akartak fogyni - sőt, meglepően kevés, mindössze 178 jegy kelt el.

A Blikk szerint Tomi meg volt döbbenve az üres sorok láttán, annak ellenére, hogy állítólag egyébként sem voltak nagy elvárásai. Nem értette a helyzetet, mert a film előzőleg pozitív kritikákat kapott, és a közönségtalálkozók is jól sikerültek.

Nem versenyalkotásnak szánták

A történtek után Fluor úgy érezte, tiszta vizet kell öntenie a pohárba, így Facebook-oldalán néhány sorban megfogalmazta, mi a helyzet pontosan.

"Szeretném letisztázni, hogy egyáltalán nem versengésre szántuk, nem is gondoltuk, hogy felvenné a versenyt a 3D-s, maximális moziélményt nyújtó alkotásokkal. Ez egy dokufilm, amiben nincsenek hatásvadász elemek. (...) Ez a valóság, egy őszinte dolog, amit a kritikusok többsége kiválóra értékelt, és jórészt aki látta, dicséri (itt nem csak a haverjaimra gondolok), tehát kijelenthetem, hogy összességében egy jó filmről beszélünk.

Hogy nem mentek el rá sokan, azt egyrészt ezért sem könyvelem el kudarcnak, másrészt már az egy óriási szó számomra, hogy bekerült a moziba, hogy az első olyan előadó vagyok, akivel ez megtörtént. (...) Mindenesetre köszi mindenkinek, aki beült bármelyik vetítésre!"

Ezt is szeretjük