18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 dolog, ami téged is idegesít a pasiban, de nem mered elmondani neki: így add a tudtára

Az őszinteség a legtöbbször célravezetőbb a titkolózásnál.

Az őszinteség a legtöbbször célravezetőbb a titkolózásnál.

Aki kapcsolatban él, néha olyan apróságok miatt képes heteken át őrlődni, amelyeket egy néhány perces beszélgetéssel meg lehetne oldani.

Ha téged is zavar néhány dolog a barátodban, ne lovalld bele magad a dologba, hanem beszéld meg vele! Íme a leggyakoribb női dilemmák.

A szakállkérdés

Ha a barátod szereti meghagyni a borostáját, vagy már szakállat is növesztett, előfordulhat, hogy nem vagytok egy véleményen az - egyébként egyre divatosabb - szőrzetet illetően. Azonban nem mindegy, hogy hogyan hozod fel neki a témát.

Nem szerencsés dolog megkérni valakit arra, hogy változtasson magán a te kedvedért. Ha a pasi jól érzi magát borostásan, esetleg szakállal, akkor illik elfogadnod a döntését, hiszen neked sem esne jól, ha arra kérne, hogy fesd más színűre a hajad, mert úgy jobban tetszenél neki.

Ha viszont azért zavar a borosta, mert érzékeny a bőröd, és minden egyes apró puszi után piros kiütések jelennek meg rajtad, már más a helyzet. Ilyenkor - mindenféle felelősségre vonás nélkül - megmutathatod neki a bőrpírt, és megkérdezheted, nem szabadulna-e meg a kedvedért a szúrós szőrzettől.

Az első szex időpontja

Kínos pillanatokat szülhet a helyzet, amikor a srác már szeretne lefeküdni veled, de te úgy érzed, nem vagy felkészülve. Fontos tudnod, hogy ilyenkor mindig tiszta vizet kell önteni a pohárba, és nem szabad azért belemenned a dologba, hogy megtartsd a pasit - ha azért elhagyna, mert nem bújsz ágyba vele, amikor szeretné, nem is érdemes bánkódnod utána.

Ha érzed, hogy a pasi már kezdeményezne, esetleg szóba is került köztetek a szex, nyugodtan mondd el neki, ha még időre van szükséged. Tisztázd vele, hogy nem miatta van a dolog: egyszerűen csak nem érzed elég felkészültnek magad a dologra. Elcsépelt, de igaz állítás az, hogy ha szeret, meg fogja érteni.

Más lányokat is megnéz?

Sajnos a legtöbb férfi úgy van programozva, hogy akkor is megnéznek más lányokat, ha éppen barátnőjük van. Ez nem jelenti azt, hogy nem szeret, vagy félre akar lépni, sőt, ezt valószínűleg nem is tudatosan csinálja: ilyenkor egész egyszerűen egyfajta reflex hatására cselekszik.

Ezt a szokást ne akard kiirtani a srácból, mert nem fog sikerülni, viszont finomíthatsz a helyzeten: ha úgy érzed, hogy nem tudod tolerálni a dolgot, elmondhatod neki, hogy zavar, amikor máson legelteti a szemét, és megkérheted rá, hogy a jelenlétedben próbáljon meg erre odafigyelni.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük