Ilyet nem hallhatsz minden nap! Így tanul üvölteni egy fehér oroszlán

Videóval

Nagyon aranyos, ahogyan próbálgatja a hangját.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Néhány héttel ezelőtt egy belgrádi állatkertben a nőstény fehér oroszlán egészséges utódnak adott életet.

Bár nevet még nem adtak neki, a tündéri kölyköt nagy szeretettel nevelgetik a gondozók is. A kisoroszlán egészséges és boldog, jól érzi magát, mászkál, nézelődik, és üvölteni tanul.

Érdemes meghallgatni, ahogyan próbálgatja a hangszálait: egyelőre csak bégetés és mekegés keverékére hajazó nyávogás jön ki a torkán, de látszik rajta, hogy ő ezt már velőt rázó üvöltésnek gondolja. A következő videón te is megnézheted a cuki csöppséget.

Mosolygó állatok

A következő, szerencsésen elkapott fotókon úgy tűnik, mintha mosolyognának az állatok. Kattintsd végig őket, és töltsd le háttérképnek!

Tőlük tanulhatnánk! Fotókon 9 állat, aki jobban élvezi az életet, mint az emberek

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük