Farkast láttak a népszerű magyar kirándulóhelyen: videó készült az állatról

Fokozott óvatosságra intik a környéken járókat!

Farkas Nógrád vármegyében
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Farkast láttak Nógrád vármegyében Mátraalmás és a Galyatető közötti útszakaszon. Tóth Zoltán, Szuha község polgármestere fokozott óvatosságra inti a környéken járókat. Az állatról felvétel is készült.

Farkas Nógrád vármegyében

Egy út mellett sétáló farkast rögzítettek Nógrád vármegyében. Tóth Zoltán, Szuha község polgármestere a Facebook-oldalán figyelmeztette kedden a környékbelieket. 

„Tisztelt gombázók és más erdőjárók! Ne vigyünk magunkkal kutyát az erdőbe, ne engedjük el a csemeténket távolabb bóklászni, legyünk hangosak” - idézi az Index a polgármester közösségi oldalát. 

Tóth Zoltán a videót is megosztotta az állatról, amely Mátraalmás és a Galyatető közötti útszakaszon készült. Az állat a beszámoló alapján az autótól és kiabálástól sem riadt vissza. A polgármester úgy véli, hogy mivel az állat nem hökkent meg az ember jelenlététől, valószínűleg nevelt alomból származhat.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Azt hitte, egy óriási aligátor ment át előtte az úton, de kiderült, hogy valami egészen más volt

A fura állat a távolból tényleg hasonlított egy jól megtermett aligátorra.

Elolvasom

Képek: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük