Filléres ötletek, mellyel még szebbé teheted a bicajod és az otthonod

Ne habozz nekifogni egy-egy dekoráció elkészítésének. Az útmutatókkal egyszerű lesz! (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Forgasd kedvedre a szeptemberi Éva magazint, amit hátulról Éva Kölyökként lapozgathatsz!

A magazin 24 oldalas Éva Kölyök melléklete idén is a gördülékeny tanévkezdésben segíti az iskoláskorú gyermekkel rendelkező olvasókat. Szó esik bullyingról, önbizalom-fejlesztésről, a magazin bemutat egy sor tehetséges gyereket, és persze nem maradhatott ki a tolltartóbazár sem. Az iskolakezdéssel foglalkozó rovatokon túl a teljes gyerekosztály kínálatára beváltható 20%-os H&M- és C&A-kupon is az olvasóké! A kedvezményes kuponok beváltásának érvényességéről tájékozódj itt!

Izgalmas írások változatos témákban

Ha visszafordítod a szeptemberi Évát az elejére, rendszeresen publikáló, ismert szerzők írásait olvashatod. A time management művészete a témája Farkas Lívia cikkének: az Urban:Eve bloggere a hatékony időbeosztás eléréséhez ad hasznos gyakorlati tanácsokat. Kormos Anett egy ellenállhatatlanul humoros írással jelentkezik arról, hogy vállaljanak-e a férjével egy harmadik gyereket. Nyáry Krisztián író pedig ezúttal Ferenczy Károly festőművész egyedi románcáról számol be Festői szerelmek című sorozatunkban.

A szeptemberi Éva fő témája a meddőség. Igaz történeteket olvashatsz a családalapítás buktatóiról, az örökbefogadásról és azokról a kacskaringós, alternatív utakról, amelyek végén - remélhetőleg - egy kisbaba gőgicsél. A lombikprogramhoz vezető lépésekről szóló cikkben dr. Czeizel Endre is megszólal.

Az Éva nagysikerű Mollie Makes kézimunkarovata a legfrissebb lapszámban pedig többek között azt is megmutatja, hogy hogyan horgolhatsz káprázatos szoknyavédőt a kerékpárodra.

Még több kreatív ötlet!

Az Éva magazin szeptemberi lapszáma mellett a nagy sikerre való tekintettel újra itt az Éva Kreatív is! 156 oldalon sok-sok hasznos, mókás és dekoratív csináld magad tippet és ötletet találsz papír témában!

Az SK ajándékok hívei bőven találnak a magazinban inspirációt. Az Éva Kreatívon a házibulid hangulata biztosan nem fog múlni: olyan partidekorációt rittyenthetsz részletes leírások segítségével, hogy vendégeid egyik ámulatból esnek majd a másikba! A lakásdekoráció-rovat segítségével virágba borulnak majd a szobád falai.

Az Éva Kreatívban hazai alkotókkal készült interjúkat is olvashatsz, ráadásul a legjobb magyar kreatív blogok is bemutatkoznak, és néhány pompás terméket is ajánlunk az itthoni kínálatból.

A kezdők is bátran felébreszthetik szunnyadó kreativitásukat: az instrukciókat egészen az alapoktól kezdi a magazin, így az is bátran belefoghat az alkotásba, akinek még sosem volt ragasztópisztolyt a kezében. A gyerekrovat is sok-sok vidám elfoglaltságot nyújt az esős délutánokra, ehhez praktikus kivágható sablonok és szebbnél szebb, ajándékmintás papírok is találhatóak a magazinban!

Emellett érdemes naponta az evamagazin.hu/kreativ oldalra kattintani, mert folyamatosan frissülő tartalmat is találtok ott diy témakörben, és ingyenesen letölthető mintákat is!

Az Éva Kreatív Papír legújabb száma és az Éva magazin szeptemberi száma a tanévnyitó H&M- és C&A-kuponokkal már az újságárusoknál!

Ezt is szeretjük