Így szerezz állást egy kattintással! Virtuális állásbörze szerdán és csütörtökön az ELTE-n
Keress munkát otthonról, kényelmesen!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ELTE Hallgatói Karrier- és Szolgáltató Központja - alkalmazkodva a 21. század dinamikusan fejlődő technikai elvárásaihoz és a fiatal munkavállalók, egyetemi hallgatók virtuális életéhez – a hagyományos keretek között zajló állásbörzét most online térbe varázsolta. 2011. november 23-24-én Virtuális Állásbörzén vehetsz részt.

ELTE Virtuális Állásbörze

A „standokon” meghirdetett nyitott pozíciókat találsz, a cégekkel kapcsolattartói „nyitvatartási időben” azonnal rendelkezésedre állnak, de az éjszakai baglyok is gyorsan választ kapnak kérdéseikre.

Regisztrálnod sem kell, online barangolhatsz az állások között. Ha viszont mégis regisztrálsz, és feltöltöd az önéletrajzodat is, egy kattintással jelentkezhetsz álmaid állására!

Nyerj iPad-et!

Ám, amennyiben friss munkahelyeden már egy iPad-ről szeretnél dolgozni, vagy következő Virtuális Állásbörzénket követnéd róla nyomon, abban az esetben regisztrálj a honlapon és nyerj egy iPad-et vagy további értékes Apple termékeket!

Önéletrajz

Ahhoz, hogy megtaláld álmaid állását, természetesen szükséged lesz önéletrajzra is, amennyiben részt vettél a Felkészítő Napokon, már tulajdonodban van a megfelelő belépő, ha nem tudtál részt venni, akkor találsz segítséget az oldalon, de a Virtuális Állásbörze ideje alatt telefonon és személyesen is érdeklődhetsz. További információk és részletek a http://allasborze.elte.hu/ oldalon.

Mióta keresel állást?

Ezt is szeretjük