Ilyen elkényeztetett macskát még nem láttunk: kész lakosztálya van
Ennek az elkényeztetett macskának a birodalmát még akár az emberek is elirigyelhetnék, olyan pompásan néz ki.

elkényeztet macska
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az állatok általában szeretik gazdájukat, de most egy olyan családot mutatunk, akiknek lakásába valószínűleg bárki macskája farkát felcsapva rohanna. Ennek egyszerű oka van, ők aztán igazán tudják, milyen bánásmódot érdemelnek a cicák.

Ha bárki kételkedne, tegye fel magának a kérdést: hallottál már olyan emberről, akinek a cicája saját szobát birtokol? Ha a válasz nem, akkor ideje megismerkedni a Floridában élő Ryan és Kelsey párosával, akik mesterei annak, hogyan kell kényeztetni a szőrmókokat, hogy igazi királynak, királynőnek érezzék magukat.

A cicalakosztály

A szerelmespár mindent megtett annak érdekében, hogy macskájuk tökéletes boldogságban és komfortban érezze magát náluk. Épp akadt egy kihasználatlan rész a lépcsőjük alatt, amit - akár a Harry Potterben - átalakítottak macskájuk számára, szinte kész lakosztályt építettek neki. Többen megjegyezték a képek láttán, hogy szebb szobája van a kis kedvencnek, mint nekik.

(Képek forrása: newbuild_newlyweds / Instagram, newbuildnewlyweds, newbuild_newlyweds / tiktok, Newbuild Newlyweds / Facebook, a képek használatát Kelsey Mansingh engedélyezte)

Ezt is szeretjük