Ünnepelj együtt a dm-mel! (x)
Nagy meglepetéssel készül a napokban a dm – Te se maradj le róla!

dm-PR-cikk---aug-15
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden ember életében mérföldkőnek számít a 25. születésnap, amikor már „csak” 5 év választ el minket a bűvös harmadik X-től, ami néhányunkban félelmet kelt, másokban izgatottságot. Ez az életkor egy cég életében is nagy jelentőséggel bír, hiszen egyre kevesebb olyan vállalat van, amelyik ilyen hosszú múltra tekinthet vissza.

A drogérialánc nem tartozik ezen cégek közé: Németországban 45 évvel ezelőtt, 1973-ban nyitotta meg első üzletét, a magyarországi dm pedig idén ünnepeli 25. születésnapját, azaz negyed évszázada látja el magas minőségű termékekkel a magyar háztartásokat!

A dm a vásárlókkal együtt ünnepel!

A német tulajdonú vállalat már kezdetek óta az embereket helyezi a középpontba, így a magyar cégvezetésnek is egyértelmű volt, hogy ezen az idei, születésnapi évben sem változtatnak, sőt! 2018-ban több különböző meglepetéssel állt elő a drogérialánc, lássuk mik is ezek:

  • A vállalat életében talán az egyik leglényegesebb mérföldkő az Online Shop január végi indulása volt. Az érdeklődők ezáltal már otthonról, kényelmesen is el tudják intézni a bevásárlást.
  • Tavasszal megnyitotta legújabb üzletét az Arena Mall-ban.
  • Májusban egy törökországi utat nyerhettek a dm vásárlói.
  • Idén a dm volt a Vasúttörténeti Parkban megrendezett gyereknap névadó szponzora, így a drogéria még közelebb kerülhetett a családosokhoz. A parkban felújították a mosdókat és a pelenkázót, továbbá egy mini dm üzlettel, beauty szigettel és sok más érdekes programmal várták a látogatókat.
  • Természetesen a társadalmi felelősségvállalás továbbra is fókuszban van a vállalat életében. Májusban a IV. Jótékonysági Focitornán a dm és partnerei 5 millió forinttal támogatták a törökbálinti Tábitha-házat. Az Együtt egymásért program keretein belül országszerte 25 civil szervezet kezdeményezését támogatta 500-500 ezer forinttal, a Nap gyermekei pályázat kapcsán pedig felújította a nyertes óvoda – Semmelweis Egyetem Pető András Óvodája - játszóterét.
  • Több új, magas minőségű saját márkás termék került a drogéria polcaira: Balea Colornique, Langhaarmädchen, Strassenkicker… Utóbbi márka bevételének egy része az ismert focista, Lukas Podolski alapítványához kerül, amely a hátrányos helyzetű gyermekek és fiatalok képzését és sportolását támogatja, valamint különböző sportterápiás kezeléseket is finanszíroz rászoruló gyermekek részére. Célja, hogy minden fiatal kapjon egy esélyt!

További akciók

A jubileumi évnek még nincs vége, így a vásárlókra még rengeteg meglepetés vár! Az egyik legaktuálisabb a 10%-os végösszegi kedvezmény, ami 08.16-tól 08.19-ig lesz elérhető minden regisztrált felhasználónak az Online Shopon! Aki eddig nem próbálta ki a dm webshopját, annak legkésőbb most érdemes lesz beregisztrálnia és tele pakolnia a kosarát, hiszen nem csak kedvezményesebb áron veheti meg a számára szükséges termékeket, de még a cipekedéssel sem kell vesződnie, hiszen rendelését mindössze 499 Ft-ért házhoz szállítják.

Ezen kívül több üzletnyitása is lesz még a dm-nek, melyeket mindig nagy eseményként ünneplik. Ilyenkor különböző kedvezményekkel, pontpromóciókkal és ajándékokkal várják a vásárlókat. A jövőben a nagy rajongótábornak örvendő dm Kedvencek esetében is újításokra lehet számítani, természetesen idén sem hiányozhat a Lifebook, számos nyereményjátékkal készül a drogéria, hamarosan egy újabb dekormárka kerül bevezetésre, 08.16-tól pedig a Budapest Park-ban a koncertre érkezők találkozhatnak az exkluzív, születésnapi Szépség Kamionnal, ahol a koncertek előtt, illetve alatt a trend IT UP sminkesek, és a Balea fodrászok várják a szépülni vágyókat, egészen este 11 óráig! Mindemellett a 25. születésnapra készült egyedi ajándékokkal is kedveskednek majd a szolgáltatást igénybe vevőknek!

A dm 25. születésnapja nem csak a vállalatnak ünnep, hanem mindenkinek, hiszen a meglepetések sora egyre csak nő! Annak érdekében, hogy egyikről se maradj le, mindig figyeld a dm.hu-t, ahol minden aktuális ajánlatot megtalálsz!

Ezt is szeretjük