Most aztán mentegetőzhet! Nagyon kínos helyzetbe hozta magát az énekesnő
Miért mondott ilyet?
Demi Lovato saját magát égette le.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Demi Lovato nemcsak magát, de párját, a színész Wilmer Valderramát is igen kínos helyezbe hozta ország-világ előtt a napokban.

A 22 éves énekesnő egy rádiós interjúban, majd később több fotón is utalt olyasmire, ami nem igaz, és amikor ez kiderült, még a rajongókat nevezte őrültnek.

Szeretne menyasszony lenni

Demi múlt szerdán adott interjút az új-zélandi ZM rádiónak, ahol a nála 13 évvel idősebb színésszel, Wilmer Valderramával való kapcsolatára is kitért.

Elmondta, sohasem volt még ilyen szerelmes, és ha úgy alakulna, hogy párja megkéri a kezét, azonnal igent mondana - majd hozzátette, bármennyire szeretné is, hogy így alakuljon, valószínűleg még várnak ezzel.

Ezt követően a múlt hét folyamán több olyan fotót is megosztott az Instagramján, amiből a rajongók arra következtethettek, hogy megvolt az eljegyzés.

A gyűrűs képeket és közös szelfiket ugyanis egytől egyig olyan aláírásokkal látta el, mint hogy "hamarosan izgalmas dolgok következnek", illetve "túlságosan jól érezzük magunkat együtt".

Az énekesnő követői persze a kommentekben több információt követeltek, és hamar elterjedt a hír, hogy Demi valószínűleg férjhez megy. Amikor már tele volt ezzel az internet, a sztár feltöltött egy fotót Wilmer és az ő kezéről, amihez ezt írta: "Ő itt van nekem, amikor senki más nincs... Támogat, amikor más nem... Szeret, amikor más nem teszi. Nem vagyunk jegyesek, mind őrültek vagytok."

Ez a megjegyzés természetesen egy kicsit sem esett jól a rajongóknak, akik jogosan gondolták az elmúlt napok eseményeiből kiindulva, hogy megkérték az énekesnő kezét, és mind örültek a boldogságának.

Garmin Lily stílusos okosóra gyönyörű kijelzővel

Elég klasszikus ahhoz, hogy kiegészítse megjelenésed, elég okos ahhoz, hogy közvetítse értesítéseidet Android és iOS telefonodról is, lekövesse lépésszámod, kalóriaégetésed, pulzusszámod, alvásod, stressz- és energiaszinted. Előre betöltött sportalkalmazások közül választhatsz. Mindez 5 napon át egyetlen töltéssel. Ár: 71 900 Ft-tól. www.garmin.hu

Promóció

Ezt is szeretjük