18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 gyanús jel, hogy a pasi csak szexet akar: az illetékesek szájából hallottuk!

Megkérdeztük a fiúkat, melyek a leggyakoribb praktikáik.

A legtöbb lány belefut életében legalább egyszer egy olyan pasiba, aki csak szexet akar tőle, és a legtöbb fiú is kerül olyan helyzetbe, amikor úgy érzi, nem akar kapcsolatba bonyolódni a lánnyal, de egy alkalommal szívesen együtt lenne vele.

Megkértünk három pasit, Ádámot - 18 -, Balázst - 22 - és Tamást - 19 -, nézzenek mélyen a lelkükbe, és fedjenek fel előttünk egy-egy olyan árulkodó jelet, amelyből a lány tudhatja, hogy a fiú szándékai nem komolyak.

A kaméleon-effektus

- Nem vagyok az egyéjszakás kalandok híve, de nem tagadom, velem is megesett már, hogy ilyen helyzetbe kerültem - kezdi Balázs. - Úgy próbáltam meg a csajhoz közel kerülni, hogy mindenben egyetértettem vele. Ha mesélt valamilyen kedvenc dolgáról, mondjuk filmről, vagy ilyesmi, akkor utánanéztem egy kicsit, és előadtam, hogy milyen véletlen, nekem is az a kedvencem.

Gyakorlatilag úgy viselkedtem, mint egy kaméleon: mindig beolvadtam abba, amit megtudtam a lányról. Hatásos volt a dolog, szegény semmit nem vett észre abból, hogy kamuzom. Rá kellett jönnöm, hogy sajnos ilyenkor elég jó színész vagyok.

Persze az is más, ha két ember annyira összeillik, hogy tényleg sok a közös pont, de szerintem, ha minden egyes dologban egyeznek, olyanban is, ami józan ésszel belegondolva kicsit nevetséges, ott szerintem inkább már valami hátsó szándék van a dologban.

Gyors tempó

- Ha kinézek magamnak valakit, akiről tudom, hogy vele nem komolyat akarok, akkor általában gyorsan haladok, mert nem akarom vesztegetni az időt, meg nem akarok túl sok energiát fektetni a dologba - mondja Ádám. - Ilyenkor felvetem, hogy mi lenne, ha a következő randi már nálam lenne, egy filmezés például. Vagy már az első találkozón bepróbálkozom a csókkal meg egy kis tapival.

Ha elhajt a lány, akkor tudom, hogy mi van, és nem erőltetem a dolgot. Ebből is le lehet szűrni, hogy nem voltam valami kitartó, tehát nem akartam tőle kapcsolatot. Ha pedig benne van, akkor gondolom, hogy ő is ezt akarja, és onnantól már úgy veszem, hogy szabad a pálya.

Óvatosan a szavakkal

- Nem sokszor volt még ilyen, de eddig mindig vigyáztam arra, hogy ne hitegessem a csajt, ha nem akartam tőle semmi komolyat - hangzik Tamás véleménye. - Kínosan kerültem azokat a szavakat meg témákat, amiből esetleg arra következtethet, hogy járni akarok vele.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ha ő felhozott valami ilyet, akkor mindig inkább eltereltem a szót. Megpróbáltam beadagolni neki, hogy más lányokkal is barátkozom, de azért tettem neki a szépet, hogy ha ő is vevő a dologra, akkor nehogy elszalasszuk a lehetőséget. 

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük