Csak laza flört, vagy többet akar? Így leplezd le a fiú valódi érzelmeit

A fiúk nehezen beszélnek az érzéseikről, de ha jól figyelsz, rájöhetsz, mit éreznek irántad.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csak azért, mert előre enged a sulibüfében, vagy mosolyogva köszön a folyosón, sajnos még nem biztos, hogy álmaid pasija is ugyanazt érzi irántad, mint te iránta.

A fiúk lazábban benne vannak egy könnyű kis flörtben, ha pedig többet is éreznek, azt hajlamosak még saját maguk előtt is eltitkolni.

Szerencsére van néhány aprócska jelzés, amiből könnyen leszűrheted, mit is akar a srác: ha az alábbiakat veszed észre rajta, akkor könnyen lehet, hogy a pasi bizony elkapta a nagy betűs szerelem vírusát, és te voltál, aki megfertőzted.

Ottfelejtett pillantás

Ne csodálkozz, ha utánad fordul, amikor a legújabb kis szoknyádban libegsz el az osztálytermük előtt: ez még csak annyit jelent, hogy jó vagy nála egy kis flörtre.

Ha viszont társaságban, beszélgetés közben azon kapod, hogy rajtad felejtette a tekintetét, és amikor ránézel, zavarba jön, és gyorsan elfordítja a fejét, esetleg továbbra is a szemedbe néz, és összemosolyogtok, akkor bizony megszólalhat a kis csengő a fejedben, ami azt jelzi: itt egy könnyű flörtnél több van a levegőben!

Megosztott tikok

Bármilyen hihetetlennek tűnik is, a legmacsóbb srácnak is vannak gondjai, félelmei, szorongásai vagy gátlásai, amiket sokszor még a haverokkal sem mer megbeszélni. Ha megosztja veled egy ilyen titkát, az azt jelenti, hogy szüksége van egy megértő, mélyen érző ember figyelmére, és benned eléggé megbízik. Állj ellen a kísértésnek, és bármilyen hízelgő is a srác bizalma, ne mondd el a titkát még a legjobb barátnődnek se!

8 csalhatatlan jel, hogy tetszel a srácnak

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ezzel tönkreteheted a kettőtök között alakuló intim kapcsolatot, pedig ha a bizalmasa vagy, akkor valószínűleg azt szeretné, hogy ennél is több legyél.

Átveszi a mozdulataidat

A viselkedéselemzők pontosan tudják, hogy amikor valaki szimpatikus számunkra, önkéntelenül is átvesszük a testtartását vagy a gesztusait, miközben beszélgetünk vele. Ez nem tudatos cselekvés, éppen ezért akkor is árulkodó lehet, ha a srác talán még magának sem merte bevallani, mit érez.

Nyerj ötcsillagos kényeztetést!

Ha most feliratkozol az új Femina-hírlevélre, megnyerheted a kétszemélyes, két éjszakára szóló 5 db szállásutalvány egyikét az 5 csillagos Hotel Divinusba. Nincs más dolgod, mint feliratkozni, és részt veszel a sorsoláson.

Feliratkozom és játszom

Promóció

Ha miközben beszélgettek, ő is ugyanúgy kezdi tartani a kezét, mint te a tiédet, vagy sétálás közben a tiédhez igazítja a lépései ritmusát, akkor nagy a valószínűsége, hogy a testetek már tudja azt, amit ti még nem is: hogy ti ketten bizony összetartoztok!

Ezt is szeretjük