18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Csak 18 év felett! „Kelet-európai hardcore-reality"
Kínzás és terror Mundruczó darabjában
A Nehéz istennek lenni öt előadás erejéig visszatér Magyarországra.

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel szeptember 18-22. között ismét Budapesten a tavasszal nagy sikerrel bemutatott Nehéz istennek lenni című előadás! Brüsszel, Lisszabon, Essen, Rotterdam, Bordeaux, Tallin, Bécs, Poznan és Genf után még 5 előadás erejéig látható Magyarországon a darab, ám ezután már Franciaországig, Németországig vagy akár Ausztráliáig kell utaznod, ha nem akarsz lemaradni róla.

Nehéz istennek lenni

Az út szélén két kamion áll. Árut cserélnek: három fiatal nőt. A háttérben egy nagyszabású terv, mely, ha sikerül, holnapra minden megváltozik. A leleplezés egy fiún múlik, akit eddig rejtegettek a világ elől. Hogy ne csússzon hiba a számításba, a raktér falai között új szabályok születnek.

Van közöttük egy idegen, aki közbeavatkozhatna, ám mégsem teszi - parancsot kapott rá. Mint Isten, némán szemléli teremtményeit. De meddig lehet pusztán megfigyelőnek maradni?

Szereplők

  • Váradi Annamária – Láng Annamária
  • Andrea: Wéber Kata
  • Zita: Kiss Diána Magdolna
  • Emőke: Tóth Orsi
  • dr. Varjassy Károly: Rába Roland
  • Attila: Bánki Gergely
  • Omar: Katona László
  • János: Derzsi János
  • Varjassy Rudolf: Szemenyei János
  • Doktor: Nagy Zsolt

Vélemények a darabról

Amit Mundruczó Kornél „kelet-európai hardcore-reality színházában" művel, az lélegzetelállító." (Koltai Tamás kritikája az Élet és Irodalomban)

„Ijesztően közeli Mundruczó rendezése, amelyben fantasztikus színészek lépik át a valóság és a látszat közti határvonalat.” (Süddeutsche Zeitung – Németország)

„A Nehéz istennek lenni című előadás a szívünkbe markol. A realista környezet és a színészek játéka végig fogva tart.” (toneel.blog.nl – Hollandia)

Nézz bele az előadásba!

Kattints az alábbi videóra és pillants bele a Nehéz istennek lenni című Mundruczó Kormél darabba.

Külső helyszín

Az előadás helyszíne nem a IX. kerületi Trafóban lesz, a külső helyszínre buszokat indítanak. Trafó elől az előadás kezdete előtt 45 perccel busz indul az előadás helyszínére. A buszra kizárólag az előre megváltott kombinált jegy érvényes – melyet az előadást megelőző napig kell megvásárolnod.

Nehéz istennek lenni
Helyszín: Külső helyszín! Budapest, X. Gyömrői út 156.
Időpont: szeptember 18., 19., 20., 21., 22.
Jegyár: normál jegy 2800 forint; busszal 3000 forint. Online jegyvásárlás itt!

Kép: Ágh Márton

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük