Megható fotón a találkozás! Beteg rajongóját látogatta meg a csajok kedvence

Cody Simpson ezúttal egy katolikus középiskolába látogatott.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Cody Simpson nem az a típus, aki elszállna a sikertől. Mint bármelyik átlagos srác, ő is szívesen jár meccsekre a barátaival, és akkor sem mond nemet, ha a rajongói a segítségét kérik.

Nemrégiben Kendallal and Kylie Jennerrel ült be egy Lakers-meccsre Los Angeles-ben, de a nap korábbi részében egy katolikus iskolában is látogatást tett.

Beteg rajongót látogatott meg

A trió egy negyedik baráttal kiegészülve nézte végig a Staples Centerben a Dallas Mavericks ellen folytatott meccset.

- Közvetlenül a pálya mellől fogom nézni a Lakers-t ma este. Hálás vagyok, hogy a barátaimmal lehetek - írta Cody a Twitter-oldalán.

A társaság láthatóan nagyon izgult, és feszülten figyelt a játék ideje alatt, a félidőben azonban boldogan pózoltak a fotósoknak.

A hétfő esti meccs előtt azonban Cody még tett egy kis kitérőt, és mindenki legnagyobb meglepetésére beugrott a Szent Pius Katolikus Iskolába.

Nem ment üres kézzel

Miután az iskola minden egyes tanulójától levelet kapott, melyben arra kérték, nézzen be hozzájuk, és látogassa meg legnagyobb rajongóját, az iskola egyik diákját, akit nemrégiben leukémiával diagnosztizáltak, Cody váratlanul feltűnt a suliban, hogy bátorítsa a lányt.

A legdögösebb külföldi sztárok 25 év alatt

Nézegess képeket!

Elolvasom

Simpson ajándékokat is vitt magával, és nagyon közvetlenül, barátságosan viselkedett könnyekig hatódott rajongójával, míg az újságírók és a többi diák fényképezte őket.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cody a gitárját sem felejtette otthon, a tornateremben elénekelt néhány dalt, mielőtt továbbsietett volna, hogy a barátaival töltse az estét.

Te mit csinálnál, ha Cody megjelenne a suliban?

Ezt is szeretjük