3 vagány trend, amitől a pasit a hideg rázza
Inkább ne kövesd!
Az, hogy valami divatos, sajnos még nem jelenti azt, hogy valóban mindenkinek jól is áll.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A divatnak vannak olyan elemei, amelyek bár elterjedtek, mégsem túl ízlésesek. Ezek főleg a fiatalok körében hódítanak, és sokszor a lázadáshoz, az egyedi stílusban megnyilvánuló önkifejezéshez is közük van.

Ám az, hogy valami trendi, még nem jelenti azt, hogy tényleg jól néz ki, azt pedig végképp nem, hogy mindenkinek jól is áll. Íme, négy példa azokra az őrületekre, amelyeket inkább ne kövess - a pasik sincsenek oda érte, és te is megbánnád.

Borotvált haj

Egyre népszerűbb az egyik oldalán felnyírt vagy borotvált, áthajtott hosszú frizura. Még extrémebb a hatás, ha valamilyen nem mindennapi, rikító színt kap a haj, minimum csíkok formájában. Számos sztár is kipróbálta már ezt a hajkölteményt, többek között Skrillex, Avril Lavigne és Rihanna is.

Mielőtt ilyen frizurát vágatnál magadnak, legalább kétszer gondold végig az ellenérveket is. A borotvált haj nem túl nőies - valószínűleg furcsán fogsz kinézni vele, és a pasik sincsenek oda érte.

Ha pedig vágás után jössz rá, hogy előnytelen ez a haj, vagy idő előtt megbánod a frizuraválasztást, sokat kell várnod, amíg visszanő a hajad. Még csak eltakarni sem tudod majd a szinte teljesen kopasz részt, és a fodrász sem tud igazítani rajta.

Piercing az arcon

A lányok körében leginkább az orrban vagy a szájban szokás testékszert viselni. A legnépszerűbb talán az orrpiercing, de az ajkak alatt vagy felett is nagyon divatos a kis, csillogó ékszer. A kezelésével azonban sok a macera, különösen az első időszakban - nagyon kell vigyázni, hogy a helye ne fertőződjön el, és fájdalmas is lehet.

Sok fiút kifejezetten zavar, ha a lány arcán egy műanyag vagy fémtárgy díszeleg. Emellett előbb-utóbb úgyis megunod, és amikor kiveszed, ott marad majd a nyoma, a kis fekete lyukkal pedig nem tudsz mit kezdeni.

Hegyes műkörmök

Sokan viselnek extrém hosszú, nagyon hegyes, feltűnő mintájú műkörmöket. Ezt általában a nők gondolják szexinek saját magukon, a férfiak már kevésbé osztják a véleményüket. Nem beszélve arról, hogy sok mindenben korlátoz, ha a törékeny köröm centikkel túllóg az ujjadon.

Eleinte biztos, hogy nagyon kényelmetlen, és meg lehet ugyan szokni a viselését, de ez hosszú időbe telik. Bár a műkörmöt viszonylag könnyű eltávolítani, és nem hagy maradandó nyomokat maga után, vannak veszélyei is, és pénzkidobás megcsináltatni, majd a kukába dobni.

Ezt is szeretjük