5 elképesztően aranyos rajz cicáról, amit valódi fotók ihlettek: zseniális alkotások születtek

Valódi fotók ihlették ezeket a rajzokat, zseniálisak lettek az alkotások.

Cicafotókról vicces rajzok
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A macskás mémek önmagukban is viccesek, de ki gondolta volna, hogy rajzolva még jobbak lehetnek? Emily, egy Cambridge-ben, Massachusettsben élő illusztrátor pontosan ezt teszi, és művei a "Catwheezie" oldalon mindig nagy sikert aratnak.

Cicafotókról készült vicces rajzok

Emily nem csak egyszerűen újraalkotja a vicces macskaképeket, hanem élénk, magával ragadó digitális festmények formájában kelti őket új életre. Korábban megosztotta a BoredPanda oldalán, hogyan kezdődött ez az egész projekt: „Azért kezdtem el mindennap macskát rajzolni, hogy addig folytassam, amíg nem fogadhatok örökbe egyet. Egy ideig azt hittem, örökre macskákat fogok rajzolni, és sosem lesz saját cicám. Aztán varázslatos módon a 21. napon örökbe fogadtuk Beanie-t, egy két hónapos, mentett kiscicát.”

Ma már a "Catwheezie" Instagram-oldalnak 131 ezer lelkes macskakedvelő követője van, és Emily alkotásai ezreket vonzanak - nézd meg őket a válogatásunkban!

Ilyen elbűvölő egy cica világa: 8 kép, amit csak a szerető gazdik értenek meg igazán

A cicák varázslatos világába kalauzol a művész.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

(Cikken belüli képek forrása: catwheezie / Instagram, borító- és ajánlóképek forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük