Friss képek a hajnali budapesti robbantásról és a helyreállításról
Nem akart embert ölni az elkövető
Személyi sérülés nem történt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A rendőrség robbanóanyaggal vagy robbanószerrel visszaélés bűntett és közveszély okozása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást a január 13-án, hajnali négy után, a budapesti XIII. kerületi bankfiók előtt történt robbantás ügyében. A Lehel utca ezen területén több bankfiók található egymás mellett, amelyek közül a CIB Bank és a Budapest Bank portálja károsodott.

A rendőrség egy robogónál nagyobb méretű motort és tulajdonosát keresi. A rendőrség honlapján az áll, hogy a bűncselekmény nem emberi élet kioltására vagy személyi sérülésre irányult. A CIB Bank fiókjában viszont jelentős anyagi kár keletkezett. Jelenleg a helyszíni szemle, a tanúkutatás, az adatgyűjtés, továbbá a biztonsági kamerák felvételeinek elemzése zajlik. Nézd meg a helyszínen készült képeket!

Tüntetések Ukrajnában

Rohamrendőrök december 11-én, szerdán, miután hajnalban behatoltak a Függetlenség terére a tüntetők közé, megkezdték a kijevi városháza ostromát, ahol szintén voltak tüntetők. A rendőrség szemtanúk szerint könnygázt is bevetett. Nézd meg képeken az eseményt!

Ezt is szeretjük