Ilyen boldogok voltak a nagyszüleid: szívmelengető fotók a régi szüretekről
A vidám szüreti munkálatokat fergeteges mulatság követte.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ősz a termények betakarításáról szólt mindig is, melynek az egyik legörömtelibb munkája a szüret. A sok munka után ugyanis a szőlőből és a présházból az emberek útja a szüreti mulatságra vezetett, ahol a fiatalok táncolhattak és ismerkedhettek. A nyár összes gazdagsága ezeken a szüreti ünnepségeken tetőzött, és a hosszú tél előtt ilyenkor szívták magukba az emberek a nap utolsó sugarait, és élvezték az utolsó meleg estéket a csillagok alatt.

Nézd meg alábbi összeállításunkat nagyszüleink korának vidám szüreteiről, és ha kedvet kapsz hozzá, te is kapcsolódj be egy-egy szüreti vigasságba vagy az őszi borünnepek valamelyikébe!

Legyél részese te is az ünnepnek!

A 25 éves Borfesztivál különleges meglepetésekkel készül látogatóinak szeptember 8-11. között.

Idén is felejthetetlen kikapcsolódást kínál a Butlers Borkvíz Bár, ahol a boros tudás játékosan tesztelhető. Nagyszerű előadók műsorát élvezheted a színpadon, többek között a Csík Zenekar és Szabó Balázs Bandája szórakoztat majd borozás közben.

Képek forrása: www.fortepan.hu

Most azt is megnézheted, hogyan sportoltak régen az emberek

Nézegesd meg, milyen ruhákban sportoltak az olimpikonok régen. Meg fogsz lepődni, hogy mennyit változott a sport világa, és hogy mennyivel kidolgozottabb izomzattal rendelkeznek a mostani sportolók. Romantikus képek olyan korból, mikor még nem volt doppingbotrány.

Ezt is szeretjük