Ő lesz Budapest legkedvesebb buszsofőrje?
Ezen a vonalon találkozhatsz vele
Elsöprő fölénnyel nyerte meg a közönségszavazást.

Dia

	A közönségszavazást az 1989 óta buszsofőrként dolgozó Springenszeisz Attila nyerte meg hatalmas fölénnyel: 6963 szavazattal. Az 55 éves családapa kedvenc járata a 188E, amely Kelenföldet köti össze Budaörssel. A sofőr egyébként ezt írja magáról bemutatkozójában:	"Régóta dolgozom buszsofőrként, három gyermekem közül a legnagyobb is követte a példámat. Nemcsak a munkám, de a hobbim is a vezetés, na és az autók. A feleségem sokszor meg is jegyzi, hogy a szívemben a busz foglalja el az első helyet. Szabadidőmben két unokámnak élek, akiket nagyon szeretek."

A közönségszavazást az 1989 óta buszsofőrként dolgozó Springenszeisz Attila nyerte meg hatalmas fölénnyel: 6963 szavazattal. Az 55 éves családapa kedvenc járata a 188E, amely Kelenföldet köti össze Budaörssel. A sofőr egyébként ezt írja magáról bemutatkozójában:

"Régóta dolgozom buszsofőrként, három gyermekem közül a legnagyobb is követte a példámat. Nemcsak a munkám, de a hobbim is a vezetés, na és az autók. A feleségem sokszor meg is jegyzi, hogy a szívemben a busz foglalja el az első helyet. Szabadidőmben két unokámnak élek, akiket nagyon szeretek."

Fotó: bkk.hu

Dia

	A második helyezést 5844 szavazattal Szabó Sándor érte el, aki 1993 óta sofőrködik, kedvenc járataként pedig a 98-as járatot nevezte meg, ami a Kőbánya-Kispest metróállomástól a rákoskeresztúri Városközpont megállóig közlekedik. A BKK ezt írja róla:	"15 éve él az élettársával, akinek a gyereke most fog kirepülni, kertes házban lakik, kutya és egy macska is van. Szabadidőben szeret számítógépes játékokkal játszani, kedvenc a World of Tanks."

A második helyezést 5844 szavazattal Szabó Sándor érte el, aki 1993 óta sofőrködik, kedvenc járataként pedig a 98-as járatot nevezte meg, ami a Kőbánya-Kispest metróállomástól a rákoskeresztúri Városközpont megállóig közlekedik. A BKK ezt írja róla:

"15 éve él az élettársával, akinek a gyereke most fog kirepülni, kertes házban lakik, kutya és egy macska is van. Szabadidőben szeret számítógépes játékokkal játszani, kedvenc a World of Tanks."

Fotó: bkk.hu

Dia

	A 29 éves Szegedi Szabolcs sofőrködése első évében már harmadik helyezést ért el, kedvenc járata pedig a 202E, ami szintén Kőbánya-Kispest metróállomástól közlekedik a rákoskerti Kucorgó térig. Ezt meséli magáról:	"20 éves dédelgetett gyerekkori álmom volt, hogy buszt vezethessek. Boldog vagyok, hogy a munkám egyben a szenvedélyem is. Szabadidőmben sokat sportolok, legjobban úszni és kerékpározni szeretek, de egy jó film is ki tud kapcsolni."

A 29 éves Szegedi Szabolcs sofőrködése első évében már harmadik helyezést ért el, kedvenc járata pedig a 202E, ami szintén Kőbánya-Kispest metróállomástól közlekedik a rákoskerti Kucorgó térig. Ezt meséli magáról:

"20 éves dédelgetett gyerekkori álmom volt, hogy buszt vezethessek. Boldog vagyok, hogy a munkám egyben a szenvedélyem is. Szabadidőmben sokat sportolok, legjobban úszni és kerékpározni szeretek, de egy jó film is ki tud kapcsolni."

Fotó: bkk.hu

Dia

	A trolibuszvezetők csatáját egy hölgy nyerte meg 959 szavazattal. Az 52 éves Harkai Józsefné 1996 óta dolgozik trolisofőrként, az alsórákosi Öv utcától a Puskás Ferenc Stadionig közlekedő 77-es trolijárat a kedvence. Ezt írja magáról:	"Édesapám buszvezető volt, gyerekként nagyon szerettem vele utazni. A sors azonban úgy hozta, hogy végül nem busz-, hanem trolibuszvezető lettem. Nagyon szeretem, hogy az állandó utasok mellett mindig új emberekkel találkozom. Amikor nem dolgozom, a kertben és a virágaim között töltöm az időt, vagy finomakat főzök a családnak."

A trolibuszvezetők csatáját egy hölgy nyerte meg 959 szavazattal. Az 52 éves Harkai Józsefné 1996 óta dolgozik trolisofőrként, az alsórákosi Öv utcától a Puskás Ferenc Stadionig közlekedő 77-es trolijárat a kedvence. Ezt írja magáról:

"Édesapám buszvezető volt, gyerekként nagyon szerettem vele utazni. A sors azonban úgy hozta, hogy végül nem busz-, hanem trolibuszvezető lettem. Nagyon szeretem, hogy az állandó utasok mellett mindig új emberekkel találkozom. Amikor nem dolgozom, a kertben és a virágaim között töltöm az időt, vagy finomakat főzök a családnak."

Fotó: bkk.hu
Ezt is szeretjük
Fotó: