Zavarba ejtően bizarr dolgot rögzített a kamera egy bejárati ajtó előtt
Furcsaságok mindig is voltak és lesznek az emberiség történetében, de a mostani sztorit nehéz lesz überelni.

kamera
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Új év, új lehetőségek, új esélyek. Valaki megfogadja, hogy idén végre leszokik a dohányzásról, valaki edzőcipőt húz, és életmódváltásba kezd, míg valaki inkább a megbotránkoztatás mellett dönt. Mint Roberto Daniel Arroy.

Helyszínünk a Dungan család Los Angeles-i otthona, pontosabban a bejárati ajtó, ahol újév napján hihetetlenül bizarr képsorokat rögzített a térfigyelő kamera. Ha egy vadidegen férfi felbukkan az ajtód előtt, jó eséllyel épp betörni készül. Persze, ha Arroy így tett volna, akkor a róla készült videó nem járja be az internetet.

Bizarr kamerafelvétel

Miután a bejárati ajtóhoz lépett, és rálelt a csengőre, Arroy nyalogatni kezdte. De nem ám egyszer vagy kétszer. Hanem három teljes órán keresztül. Jogos a kérdés: vajon a kéretlen csengőnyalogatás bűncselekménynek számít? 

Természetesen nem. A rendőrség azért keresi a férfit, mert Dunganék portájára a szomszédos telken keresztül juthatott csak át, ami viszont már birtokháborítás. A család egyébként teljesen lazán kezelte a dolgot, ők a maguk részéről örültek neki, hogy Arroy házon kívül maradt.

Téboly vagy trend?

Ha már a bejárati ajtóknál tartunk, némi kutakodás után az internet bugyraiban rábukkantunk egy 2010-es érdekességre. Akkoriban ugyanis szárnyra kelt egy trend a japán tinik körében, és hirtelen nagyon menő lett ajtókilincset nyalogatni. Olyannyira, hogy sokak szerint a divathullám legalább olyan népszerű volt, mint a kilencvenes évek Hello Kitty-je. Persze, bőven akadtak olyanok is, akiket teljesen kiakasztott az őrület, és őszintén nem értik, mi a fene történik a világban.

Tíz erőteljes kép az élet rejtett oldaláról

A mai világ problémái és ellentmondásai olyan mesterien vannak a sablonosnak tűnő rajzok mögé rejtve, hogy azt első ránézésre észre sem venné az ember. A jópofa, színes művek mindegyike mélyebb jelentést hordoz, mint amit mutat, nem kell hozzá műértőnek lenni, hogy értsd, mire gondolt a művész.

Nyitókép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük