Így működnek a valóságshow-k belülről!
Bécsi kávé, pesti lány: Palotás Petra új regénye
Már a boltokban az egykori műsorvezetőnő új könyve.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Palotás Petra néhány éve Németországba ment férjhez, jelenleg kismama, és a Bécsi kávé, pesti lány című könyvének megjelenésével gyerekkori vágya teljesült. Az olvasó pedig a történet segítségével bepillantást nyerhet a valóságshow-k működésébe. Kiadja a Jaffa Kiadó.

Palotás Petra: Bácsi kávé, pesti lány

A bájos, vörös hajú Répássy Rebeka szereti a magas sarkú cipőket, a drágaköveket és a bécsi kávét. Nem szereti viszont a tenger gyümölcseit, a tolakodó pasikat és a feltűnést.

A sors szeszélye folytán mégis egyik pillanatról a másikra az osztrák tévé képernyőjén találja magát, és a Kísérletkastély című valóságshow ígéretes szereplőjeként egy ország kíséri figyelemmel minden mozdulatát.

Százezer euró, hírnév és szerelem

A tét Rebeka számára százezer euró, a hírnév, és váratlan ráadásként a szívfájdítóan jóképű producer, Marcus szerelme. A Bécsben dolgozó magyar lány igyekszik megállni a helyét a kereskedelmi tévék számára ismeretlen világában, ahol semmi sem az, aminek látszik: az ellenfelek barátnak álcázzák magukat, a segítség kerülő utakon jár, és még az igazi szerelem is álruhába bújik.

Mi mozgatja a szálakat a háttérben?

Vajon ki mozgatja a szálakat a háttérben? Mi a szerepe az eseményekben a titokzatos újságírónőnek, Fräulein Lemkének? És vajon megtartja-e Rebeka kezdeti elhatározását, miszerint nem hajlandó szerelmeskedni a kamerák előtt?

Aki a rokonszenves Rebekához hasonlóan kedveli az osztrák fővárost, a karácsonyi hangulatot és a bécsi kávét, az különösen élvezni fogja a hősnő izgalmakban és fordulatokban nem szűkölködő kalandjait.

Ezt is szeretjük